Vælgervejledning eller?

Steen Andersen
Lokallisten Jammerbugt Steen Andersen. Formand Foto: Privat

Af Steen Andersen Hedevangen 19 9690 Fjerritslev
Formand for Lokallisten Jammerbugt

Vælgervejledning eller?
Kære Lars Holt, svar til din såkaldte vælgervejledning i Åbybroposten den 03.11.2021 og Nordjyske 05.11.2021.

-- annonce ---


Som du ved gennem lang tids samarbejde har politik og indflydelse altid været vigtigere for Lokallisten end personer!
Lokallisten har til valget 2021 indgået i det valgforbund, du nævner Konservative, Radikale,  Kristendemokraterne og Lokallisten. I dette valgforbund peger vi på den fra valgforbundet, der får flest personlige stemmer, som vores borgmesterkandidat.

Det gør vi af politiske årsager, da der er brug for nytænkning. Der er stigende udfordringer i kommunen: Fald i befolkningstallet, vigende skattegrundlag, stigende gældsbyrder, manglende borgerinddragelse og lavt serviceniveau – under landsgennemsnittet- på vigtige velfærdsområder som ældre, handicappede og børn. 

Det vil give en ny og uerfaren ledelse, vil du nok sige. Ja, men netop her ligger mulighederne for de helt nødvendige ændringer i kommunen. Nye kræfter vil have bedre forudsætninger for at vi får gang i et reelt, åbent og ligeværdigt samarbejde i kommunalbestyrelsen, hvor vi vil inddrage og lytte til borgerne på en mere direkte måde, så vi står sammen om at arbejde for fremgang i Jammerbugt Kommune.

Jammerbugt Kommune har i sin 16 års levetid haft en endog meget erfaren ledelse, alligevel har kommunen stille og roligt, især de sidste 4 år, på næsten alle områder mistet terræn i forhold til resten af Danmark.

Lars Holt, en reel vælgervejledning fra dig ville være, hvordan I i Venstre vil vende flere års stagnation og tilbagegang til fremgang.

Vi mener din ”vælgervejledning” er vildledende! Det har længe været tydeligt og klart for alle, at valgforbundet (Radikale, Konservative, Kristendemokraterne og Lokallisten) vil lade vælgerne ”tale” med deres kryds. Samtidig har vi fremført, at kun en borgmester fra vores valgforbund kan bringe den nødvendige fornyelse.

Kære borgere, ønsker I også fremgang for Jammerbugt Kommune, så stem på Liste T – Lokallisten Jammerbugt eller en anden i vort valgforbund.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn