Socialdemokratiet ønsker lys i børnenes øjne

Den socialdemokratiske gruppe i Jammerbugt Kommune Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Socialdemokratiet ønsker lys i børnenes øjne

Af Susanne Møller Jensen (A) Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt Kommune
Formand for Børne- & Familieudvalget og Næstformand i Handicaprådet

I Socialdemokratiet er vores højeste prioritet altid at sikre, at vores børn trives og udvikler sig i trygge og stimulerende miljøer. Vi tror på, at det at skabe lys i børnenes øjne er afgørende for vores samfunds fremtid.

Når vi træffer en beslutning i Socialdemokratiet, så kigger vi på fakta og lytter til de berørte borgere der BOR i Jammerbugt. Alle bliver hørt, men det er ikke det samme som, at de der råber højest, er de klogeste, eller bedre spåkoner end andre.

I forbindelse med Saltum SI, der troede vi oprigtigt på, i Socialdemokratiet, at inddragelse af de fantastiske omgivelser, som Vester Hjermitslev har at byde på, ville være fantastiske for børnene i området. Vi så potentialet i at skabe et læringsmiljø, der ikke kun var inspirerende og udviklende, men også forbundet med naturen og lokalsamfundet.

I 2022 kendte vi ikke børnetallet for, hvor mange 3-årige der ville være i Saltum skoledistrikt i 2025, hvor mange ville blive født, samt hvor mange flytter til og fra?

Men vi forholder os selvfølgelig til virkelighedens tal og udfordringer, og hvis det viser sig, at børnegrundlaget er for lille til at drive én institution på to matrikler, så opfordrer vi til, at skolebestyrelsen drøfter situationen og evt. iværksætter en inddragende proces, hvor brugerne, personalet, ledelsen og bestyrelse kan være med til at definere, hvordan de ser den fremtidige Saltum SI.

Det kunne være rart, hvis vi alle fortæller om de fortrinlige skoler, børnehaver, vuggestuer, dagplejer, aktiviteter, omgivelser mv. vi har i Jammerbugt Kommune.

I Socialdemokratiet tror vi på, at hvis vi taler positivt om tingene og til hinanden, så er det med til at ”avle” positive historier. Det kunne jo være dejligt, hvis andre uden for kommunen også får øjnene op for alle de gode ting vi har og gør.

Lad os sammen arbejde for og med kommunen – fortælle om aktiviteter, institutioner, ledige byggegrunde, huse der er til salg osv,

Lad os sammen arbejde for at sikre en dejlig kommune, med lys i øjnene på både børn og ildsjæle.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn