Christian Hem og Helle Bak Andreasen: Fakta omkring vennetjeneste kontra real politik

Helle Bak Andreasen (V), Brovst og Christian Hem (V), Pandrup Medlemmer af Kommunalbestyrelsen Jammerbugt Kommune
Print Friendly, PDF & Email

Fakta omkring vennetjeneste kontra real politik

Af Christian Hem, Medlem af økonomiudvalget og Helle Bak Andreasen, Formand for Kultur, Fritids og Landdistriktsudvalget

I Jammerbugt Kommune arbejder vi med byfornyelse mange steder og det altid i et godt samarbejde mellem private investorer, boligselskaber og kommunen.

En praksis, vi med held har benyttet os af i mange år og at Jørgen Ravn så beskylder hans kolleger for at lave vennetjenester, finder vi helt absurd.

Vi har lavet byfornyelse i Brovst, i Fjerritslev, i Åbybro og nu er turen så kommet til Pandrup, hvilket også er meget tiltrængt.

Flere steder har vi opkøbt huse, hvori der bla. indgår refusion via byfornyelsesloven, hvilket er en gevinst for alle. Slidte og skæmmende huse kommer væk og vi bidrager på den måde til at skabe nye muligheder – nye områder i en by. 

Vi ønsker udvikling i alle vores byer – store som små og netop derfor indgår vi i positive samarbejder med både lokalsamfund og lokale investorer. Lokalpolitik handler om at skabe de allerbedste resultater og udviklingsmuligheder alle steder. Venstre arbejder aktivt for et godt erhvervsliv og derfor skal vi bla. sikre både udvikling og udbygning af vores fire centerbyer og dermed arbejdspladser overalt i kommunen. Det kræver mere end blot ord og tilkendegivelser – det kræver handling. Derfor er det nødvendigt at vi agerer og indgår i konstruktive samarbejder på tværs, så planer realiseres.  Intet bliver realiseret ved at man gentagne gange kun kritiserer andre uden grund og aldrig handler selv. Men det skal vi jo ikke bedømme andres indsats på, kun konkludere at Venstre har et valgprogram som vi arbejder efter – netop for at gøre det lokalpolitik handler om:

At gøre en positiv og målbar forskel, så vi også i fremtiden kan bevare den borgernære velfærd.

Vi beskriver blot her Venstres politik, som er real politik til glæde og gavn for alle borgere i kommunen og ikke vennetjenester ift. private investorer som ovennævnte kollega beskylder os for. Det har aldrig fundet sted og kommer aldrig til det. Også det  – er og vil vi –  være garanter for.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn