LÆSERBREV: Jeg er meget ked af at læse, at Tranum Skole planlægges nedlagt som skole

Foto: Jammerbugtposten.dk.


AF Karsten Eckardt Agertoften 28 9460 Brovst

Jeg er meget ked af at læse, at Tranum Skole planlægges nedlagt som skole.

-- annonce ---

Det virker som en kortsigtet løsning og, så vidt jeg kan se, harmonerer det overhovedet ikke med de tiltag, der er sket (skovlegeplads, skaterbane, hundeskov m.m.) og på vej (bl.a. NNT).

En by uden skole er reelt en død by, for ejendomspriserne vil rasle ned og meget få yngre familier (attraktive tilflyttere) kan finde på at bosætte sig her, og det er jo reelt det eneste, der kan styrke kommunen og kommunens pengekasse.

Ældre vil heller ikke bo her p.g.a. de mildest talt mangelfulde muligheder for offentlig transport. Flex-muligheden virker i praksis ofte kun den ene vej. Jeg ved ikke hvilken “krystalkugle” der ligger til grund for den nedslående prognose for Tranum skole, men i stedet for at afvikle, ville jeg nok selv i stedet se på, hvilke yderligere tiltag, der skal til, for at få Tranum til at virke mere tiltrækkende på især børnefamilier.

Virkeligheden afspejles ikke altid i et regneark. Tranum har meget at byde på, så det er nok en god ide, i stedet for at afvikle skolen, og dermed byen, at tage skeen i den anden hånd og komme med et gennemslagsgivende reklamefremstød. Det vil tjene, ikke bare Tranum, men hele Jammerbugt kommune.

1 KOMMENTAR

  1. Tranum er en meget attraktiv by at bo i. Den er under stadig udvikling med meget aktive og foretagsomme indbyggere. Den fortjener at beholde sin skole som en naturlig del af sit liv.
    Måske kommunen kunne gøre Tranum endnu mere interessant ved at overtage restaurant Strandhuset, der nu igen er til salg og forpagte den ud. Der mangler et levende spisested ved Tranum Strand.
    Ole Jall
    Formand for Tranum Strandgårds Venner

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn