Jammerbugt Kommune søger: Overordnet dagtilbudsleder for lokalområdet Brovst

Foto: Jammerbugtposten.dk.
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt Kommune søger: Overordnet dagtilbudsleder for lokalområdet Brovst

JOBANNONCE: Vil du være med til at tage ansvar for, at alle børn og unge i Jammerbugt Kommune har en plads i fællesskabet, oplever sig som ligeværdige og udvikler sig til livsduelige borgere? Motiveres du af en ledelsesopgave, der spænder bredt, og hvor du både skal være med til at sikre den strategiske udvikling og lede ledere, samtidig med at du bevarer nærheden til praksis og medarbejderne på gulvet? Så skal du måske være overordnet dagtilbudsleder i Jammerbugt Kommune.

Du bliver overordnet dagtilbudsleder for lokalområdet Brovst, der omfatter tre forskellige institutioner med hver deres afdelingsleder og i alt 27 medarbejdere. Du skal være med til at sætte retning for området og sikre implementeringen af Jammerbugt Kommunes nye sammenhængende børne- og ungepolitik. Du skal i tæt samarbejde med dine afdelingsledere være med til at sikre en stabil drift og økonomi, høj faglig kvalitet og god trivsel hos både børn og medarbejdere.

Du bliver leder for dedikerede og fagligt dygtige afdelingsledere og medarbejdere i et stærkt og mangfoldigt lokalområde med engagerede bestyrelser. Du bliver en del af et tværgående ledernetværk og vil blive inddraget ikke blot i udviklingen af hele dagtilbudsområdet, men også i det samlede børne- og familieområde.

Du kommer med en pædagogisk baggrund, ledelseserfaring og erfaring fra en politisk ledet organisation. Du har en god organisatorisk forståelse og er strategisk tænkende. Du er en dygtig personaleleder og har gode relationelle kompetencer og samarbejds­evner.

Du kan læse meget mere i job- og personprofilen her.

Du er ligeledes velkommen til at kontakte Jesper Lund Madsen, Genitor, pa° telefon 22 89 85 25 / jlm@genitor.dk eller skole- og dagtilbudschef Helle Nørgaard Pedersen, Jammerbugt Kommune, på telefon 41 91 24 21.

Ansøgningsfrist
15. maj 2024.

Du søger stillingen via dette link

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jammerbugtposten.dk

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn