Fjerritslev Kino udvides

Foto: Jammerbugtposten.dk.
Print Friendly, PDF & Email

Butikslokalet med adressen Vestergade 6B i Fjerritslev står lige nu tomt, men det bliver det ikke ved med.

Fjerritslev Kino har således købt butikslokalet, som skal lægges til biografen for at give en større foyer.


– Vores nuværende foyer er lille og meget smal. Når vi viser film, der trækker mange mennesker, så kan man risikere at stå i kø ud på fortovet. Derfor har vi købt butikslokalet, som skal lægges til foyeren, siger Fjerritslev Kinos bestyrelsesformand, Bente Jensen, til jammerbugtposten.dk.

Butikslokalet her skal lægges til Fjerritslev Kino. Foto: Jammerbugtposten.dk.


– Vi har længe snakket om, at hvis der blev mulighed for at købe butikslokalet ved siden af biografen, så skulle vi slå til. Det gjorde vi så, og det er vi rigtig glade for.

– Vi glæder os til en større foyer, som der gerne skal være en lille smule café-stemning over. Derudover har vi haft et stort ønske om at få lavet et handicaptoilet, hvilket vi aldrig har haft, og det får vi så også plads til nu, fortæller Bente Jensen.

Foto: Jammerbugtposten.dk.


Grundet corona-omstændighederne er Fjerritslev Kino lukket i øjeblikket, og man vil have gang i biografen igen, inden byggeriet påbegyndes.

– Vi havde håbet at begynde byggeriet her i starten af april, men lige nu er det sat lidt på standby. Vi arbejder selvfølgelig fortsat med det, men vi skal have gang i biografen igen, inden vi starter med byggeriet, forklarer Bente Jensen.

– Vi kan bygge om uden at berøre den eksisterende foyer, og når så byggeriet er ved at være færdigt, så kan vi åbne op ind til den eksisterende foyer.