Der blev spillet drive-in bingo i Aabybro

Print Friendly, PDF & Email

Normalt er der ikke meget liv ved Aabybro Skole på Kattedamsvej om søndagen, men denne søndag var der masser af biler på parkeringspladsen.

Årsagen var, at der blev spillet drive-in bingo på skolens parkeringsplads kl. 10.00 og kl. 12.00. På begge tidspunkter var der plads til højest 50 biler, og der var godt fyldt op.


Oprindeligt var det planen, at der også skulle spilles igen kl. 14.00, men det blev aflyst, fortæller Karen Bering, der er en af arrangørerne bag søndagens drive-in bingo:

– Der var ikke så mange tilmeldte til kl. 14.00, så det tidspunkt blev droppet, og så blev deltagerne i stedet taget med til spillet kl. 12.00, forklarer Karen Bering.

Numrene blev råbt op af René Jeppesen fra Eventmarketing, der var en af arrangørerne. (Foto: Jammerbugtposten.dk)


Efter spillet kl. 12.00 udtrykte Karen Bering tilfredshed med dagens arrangement – og ikke mindst med opbakningen fra både deltagere og de virksomheder, som har sponsoreret præmier til arrangementet.

– Det har da været superhyggeligt, og folk har været meget positive over arrangementet. Og så er det jo dejligt, at der har været stor opbakning til det, fortæller Karen Bering.

Foto: Jammerbugtposten.dk.