Destination Blokhus sadler om: Møde med frivilligkorps afholdes virtuelt

Destination Blokhus afholder hvert år møde med frivilligkorpset Team Blokhus ved Nols Sø, men i år må mødet afholdes virtuelt. Foto: Destination Blokhus.
Print Friendly, PDF & Email

Traditionen tro afholder Erhvervsforeningen Destination Blokhus et arrangement for frivilligkorpset ‘Team Blokhus’, inden sommersæsonen bliver skudt i gang. Dette arrangement plejer at blive afholdt ved Nols Sø i Saltum med fællesspisning og teamøvelser.

Grundet situationen med corona-virus er det ikke muligt at afholde arrangementet under vanlige rammer, men der er andre måder at mødes på.


Derfor inviterer Erhvervsforeningen i år til et visuelt opstartsmøde – sammen men hver for sig. Det skriver erhvervsforeningen i en pressemeddelelse.

Dette sker onsdag den 22. april kl. 14.30, hvor de ca. 70 frivillige fra Team Blokhus mødes til et visuelt arrangement over platformen Zoom, som benyttes af mange i disse tider.

Her vil alle deltagere sidde hjemme foran computeren med noget lækkert til ganen og maven. Formanden for Erhvervsforeningen Destination Blokhus, Berit Bøjstrup, vil fortælle lidt om den nuværende situation og de fremtidige planer. Derefter står den på hygge med kaffe og kage og fællessang.

”Det er vigtigt at stå sammen i disse tider – også selvom man ikke kan mødes i de samme rammer som vi plejer. Vi er utrolig taknemmelige for, hvad de frivillige bidrager med i Blokhus området, og det vil vi gerne vise – også selvom det bliver på en anderledes måde i år” udtaler Berit Bøjstrup, formand for Erhvervsforeningen Destination Blokhus, i en pressemeddelelse.

Team Blokhus’ frivilligkorps består af ca. 70 friske frivillige, hvoraf størstedelen er seniorer. De er alle ildsjæle, som hjælper til hele året rundt, når de turistrelaterede arrangementer løber af stablen.