Sommeren fejres med manér på Grønhøj Strand Feriecenter

Foto: Privat

Tirsdag den 20. juli fra kl. 13 til 15 fejres åbningen af det nye legetårn og den nye krolf-bane på festlig vis, når Aabybro Mejeri kigger forbi med deres flotte, 80 år gamle isbil og deler lækre softice ud.  

Til stor glæde for alle børn og barnlige sjæle, der i denne tid gæster Grønhøj Strand Feriecenter eller bor i det omkringliggende sommerhusområde, står de nye faciliteter klar til mange timers sjov og hygge allerede denne sommer.

-- annonce ---

”Feriecenterets boende gæster og gæster udefra har stor glæde af vores faciliteter allerede. Med den nye krolf-bane er rammen sat til endnu flere spændende og sjove familieopgør, når det store slag skal slås i en blanding af kroket og golf, hvor alle kan være med. Vi søger hele tiden at udvikle os og imødekomme gæsternes ønsker og behov, så de får nogle dejlige ferieoplevelser, mens de er her,” siger centerchef på Grønhøj Strand Feriecenter Tim Hansen.

Der har været et par bump på vejen, men nu er legetårnet færdigt og er allerede et populært tilløbsstykke for de boende feriegæster. Endagsgæster på Grønhøj Strand Feriecenter, der nyder godt af at kunne købe adgang til et slag minigolf, hygge på legepladsen og andre udendørs aktiviteter, har ligeledes mulighed for at udfordre hinanden på den nye krolf-bane, som Tim Hansen spår vil blive en populær aktivitet hos både familiens yngste og ældste.

Det summer skønt af liv og glade gæster, når man går en tur rundt på feriecenteret. Og det kommer uden tvivl til at vække stor begejstring hos alle, når Aabybro Mejeri kommer og deler gratis sommerglæde ud i form af lækker is. Der er naturligvis også mulighed for at invitere familien på et slag minigolf eller krolf, når I kigger forbi til en is – eller tage børnene med en tur på legepladsen. Yderligere information omkring aktiviteter og priser findes i Informationen på feriecenteret, hvor personalet altid er klar med et smil og byder velkommen.  

Foto: Privat