Gode takter trods nederlag i generalprøven

Christian Rye
Christian Rye Foto: JammerbugtFC

Selvom Jammerbugt FC tabte lørdagens generalprøve ude mod Hobro IK med 3-0, så var der grund til optimisme, forud for premieren i NordicBet Ligaen om en uges tid.

Ganske vist var det de gulblusede fra Hobro, der på dagen var skarpest, men Jammerbugt FC satte også sit aftryk på kampen, og leverede en indsats, hvor flere gode momenter gav tro på at sæsonens mange svære opgaver kan løses, når det gælder.

-- annonce ---

I en fin start på kampen blev der skabt flere lovende målchancer, men det var værterne, der før pausen bragte sig front. Efter pausen havde Jammerbugt FC også mulighederne for at udligne, men i stedet slog Hobro til i den anden ende og sikrede sig en sejr med cifrene 3-0.

– Jeg føler egentlig, at vi overordnet set spiller en fin kamp med mange gode takter og rigtig meget godt spil. Vi laver desværre nogle fejl, der bliver straffet, hvilket gør, at de får scoret deres mål. Derimod får vi ikke helt udnyttet de chancer, som vi spiller os frem til. Så jeg synes helt klart, vi kan tage nogle positive ting og erfaringer med fra kampen, udover nogle gode meter i benene, evaluerede Jammerbugt FC målmand Marcus B. Sørensen efter kampen.

Nu skal de forskellige fejl ud af spillet og skarphed skal ind, inden der kommer point på pil, når det gælder Hvidovre IF den kommende weekend.

– Relationerne er kommet bedre ind under huden hos os spillere, så jeg synes helt klart, vi står godt rustet til premieren. Vi fik en lærestreg i dag ift., at vi ikke må lave så graverende fejl, da de bliver straffet på dette niveau, forklarer Marcus B. Sørensen og understreger.

– Jeg synes derfor, at vi kan tage de gode takter, det gode spil med bolden og lærestregen om at de graverende fejl skal undgås med ind til premieren og så er jeg sikker på, at vi bliver en stor mundfuld for Hvidovre, da vi har rigtig mange kvaliteter som hold.

Sæsonpremieren skydes i gang lørdag d. 24. juli kl. 15.00 på Pro Ventilation Arena i Hvidovre.