204 fremmødte medlemmer af Venstre i Jammerbugt Kommune valgte tirsdag aften Christian Hem som Borgmesterkandidat

Formand for Venstre i Jammerbugt Kommune, Lisa Kronborg Sørensen og den nye Borgmesterkandidat Christian Hem Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

204 fremmødte medlemmer af Venstre i Jammerbugt Kommune valgte tirsdag aften Christian Hem som Borgmesterkandidat

– Jeg er glad for – og taknemmelig over, at jeg i aften har fået et stærkt mandat som borgmesterkandidat for Venstre i Jammerbugt Kommune, fortæller Christian Hem.

– Jeg vil fortsætte med at være den politiker, I kender, og den politiker som jeg har været gennem 18 år. Inden for kort tid vil jeg starte opgaven med at samle et stærkt hold af venstrekandidater, og vi vil sammen starte processen med udarbejdelsen af et nyt valgprogram med nye politiske mål frem mod kommunalvalget i 2025.

– Jeg har fra mange sider modtaget en enorm opbakning gennem de seneste to måneder til mit kandidatur, det er jeg stolt over og, og det er jeg glad for. En stor tak til alle.

– Den seneste tid har jeg også været tæt på mange borgere, der har interesseret sig for borgmesterkandidatvalget i Venstre i Jammerbugt Kommune. Her har jeg fået mange input, som jeg vil bruge i mit fremtidige politiske virke. Jeg glæder mig til de nye udfordringer som spidskandidat, slutter Christian Hem.

2 KOMMENTARER

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn