Rolige påskedage for Nordjyllands Politi

Foto: Jammerbugtposten.dk.
Print Friendly, PDF & Email

Grundet omstændighederne med corona-virus er der indført forsamlingsforbud, således at man ikke må forsamle sig mere end 10 personer – hverken ude eller inde.

Overholder man ikke forbuddet, så har politiet mulighed for at skride ind og påbyde forsamlede personer at forlade stedet.


I den forbindelse er det blevet til enkelte løftede pegefingre fra Nordjyllands Politi i påsken, men der har til gengæld ikke været brug for bødeblokken. Det skriver TV2 Nord.

– Vi har været så godt som alle steder i Nordjylland, siger vagtchef hos Nordjyllands Politi, Per Jørgensen, til TV2 Nord og tilføjer:

– Det er mit indtryk, at det generelt er gået godt med at overholde forbuddet om ikke at samles mere end højest ti personer. Vi har fået nogle henvendelser fra borgere, der mente, at der var for mange mennesker samlet nogle steder, så har vi naturligvis tjekket det, men det har vist sig, at der ikke var grund til at give påbud om at forlade pågældende steder.

– Lokale såvel som turister har generelt opført sig ordentligt og holdt afstand og ikke været forsamlet i større grupperinger end tilladt, så det er ikke blevet til mange løftede pegefingre, siger vagtchef Per Jørgensen fra Nordjyllands Politi.