Nye lejeboliger i Vesterhavsparken i Hune er eftertragtede

Vesterhavsparken - projektbillede
Print Friendly, PDF & Email

Nye lejeboliger i Vesterhavsparken i Hune er eftertragtede

Jammerbugt Kommunes 20 nye almene boliger i Vesterhavsparken i Hune er alle udlejet, og med Kommunalbestyrelsens endelige godkendelse af regnskabet og huslejen er byggeprojektet nu også formelt afsluttet.


Med sin attraktive beliggenhed tæt på natur, Vesterhavet, Blokhus, indkøbsmuligheder og busforbindelser er Hune en populær by. Når indbyggertallet opgøres over de seneste fem år, er Hune da også nr. 2 på listen over de hurtigst voksende byer i Nordjylland, viser tal fra Danmarks Statistik.

Populariteten har også været tydelig i forbindelse med Jammerbugt Kommune opførelse af 20 treværelsesboliger på ca. 90 m² i Vesterhavsparken i Hune. Boligerne stod klar til indflytning i sommeren 2022, og alle boligerne er lejet ud. Huslejen er fastsat til 8175 kr. om måneden.

”Nu har vi formelt afsluttet det vellykkede byggeprojekt i Vesterhavsparken i Hune, idet Kommunalbestyrelsen har godkendt det færdige regnskab, som viser, at budgettet for byggeriet er overholdt, når der tages højde for prisudviklingen gennem byggeprocessen. Kommunalbestyrelsen har desuden givet sin endelige godkendelse af huslejen”, fortæller Borgmester Mogens Christen Gade.

LÆS OGSÅ: Lanternen i Blokhus har brug for hjælp

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn