Blomstermanden Johnny Haugaard laver stor ny udstilling i Skulpturparken

Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Blomstermanden Johnny Haugaard laver stor ny udstilling i Skulpturparken

En energisk og kreativ blomstermand fra Nordjylland, 100 frivillige fra hele landet, Cirkelhaven i Skulpturparken – fortryllende og langt ind i den store indendørs sal, tusindvis af blade, blomster, finurlige kunstværker samt lyd og lys er blot nogle af de ingredienser, der tilsammen skaber én af årets nyheder i Skulpturparken Blokhus. I Nordjylland. I Danmark. – Jeg glæder mig til at fortsætte den kreative rejse. Det bliver en ny udstilling. En udstilling der går i hjertet, en udstilling som taler til sjælen. Vi hylder vores nye Konge – og vi ærer vores jord. En oplevelse for hele familien. Udstillingen er skabt af de bedste og kreative frivillige og undertegnede, fortæller Johnny Haugaard.

Multikunstneren, blomstermanden og dekoratøren Johnny Haugaard. Foto: Pressebillede

Åbner snart

Udstillingen, der både er indendørs og udendørs, åbner 25. maj 2024. Entréen til udstillingen er indeholdt i billetten til Skulpturparken Blokhus, der bl.a. også rummer Blokhus Sandskulptur Festival, Danmarks eneste voksmuseum, glas- & spejleudstilling mv. – Jeg er virkelig stolt over, at Johnny ønsker at skabe en udstilling i Skulpturparken. Efter jeg så hans udstilling i det Gamle Rådhus i Viborg, blev jeg blæst fuldstændig bagover. Det er så fascinerende. Det er nærmest svært at sætte ord, hvad hans kunst – hvad de frivillige kan. Det skal opleves, fortæller driftschef Louise Kande og supplerer. – Samme weekend som udstillingen åbner er der også Garden Festival i Skulpturparken. Der kommer mere end 20 salgs- og udstillingsstande med alt lige fra pileflet og planter til keramik og havemøbler.

En populær kunstner

Multikunstneren, blomstermanden og dekoratøren Johnny Haugaard. Ham som ofte figurerer med rådgivende blomster-tips på Go’ morgen Danmark & Go’ aften Live, drev i syv år en blomsterforretning i Herning, men så skulle der ske noget nyt. For Johnny kan ikke sidde stille i ret lang tid. I julen 2018 satte han den lille by Snejbjerg på landkortet ved at forvandle en kæmpe lagerhal til et rent juleeventyr. Derefter er det gået slag i slag med Danmarks smukkeste juleudstillinger: 2019 i Messecenter Herning, 2020 på Nr. Vosborg og 2021 på Schackenborg Slot. 2022 – juleudstilling i Mariehaven i Ansager og med hovedudstilling i Hurup, Thy og i 2023 i Viborg – Årets Juleby. Han står også bag ”Naturens Stemme” – en vandrende forårsudstilling, som han i år netop har afsluttet på Det Gamle Rådhus i Viborg med mere end 20.000 gæster på godt 30 dage –  og kommer nu altså til Blokhus.

Gæster i Skulpturparken kan følge Johnny og de mange frivillige i arbejdet med udstillingen allerede fra 14. maj 2024. Her påbegyndes det store arbejde og i løbet af 11 dage står Havets Stemme færdig.