Sommerkoncerter i Blokhus: Fra velkendte 80ér hits til surf vibes og sømandsviser – Se programmet her

Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Sommerkoncerter i Blokhus: Fra velkendte 80ér hits til surf vibes og sømandsviser – Se programmet her

Det er med stor begejstring, at Erhvervsforeningen nu er klar til at præsentere programmet for de populære sommerkoncerter i Blokhus. Der er lagt op til en festlig sommer med en kavalkade af syng med-klassikere. Koncerterne, som afholdes på Blokhus Torv torsdage i ugerne 27 til 31, starter kl. 20.30, men allerede fra kl. 19.00 leverer nogle af Danmarks bedste partybands opvarmning.

Koncerter 2024:

 1. juli – Shu-bi-dua 2.0:
  Årets koncertrække starter med Shu-bi-dua 2.0 og deres klassiske hits som “Hvalen Hvalborg”, “Står på en alpetop”, og “Fed rock”. Publikum kan se frem til en aften fuld af nostalgi og fest.
 2. juli – Bootleg Beach Boys:
  Bootleg Beach Boys bringer Californiens solrige strande til Blokhus med hits som “Surfin’ USA”, “Good Vibrations”, og “California Girls”. Forvent en aften med 60’ernes og 70’ernes surf rock.
 3. juli – Sweethearts:
  Under ledelse af Pernille Højmark præsenterer Sweethearts et farverigt show med sange som “Smilende Sussi” og “Flower Power”. Der bliver fest og glæde på torvet.
 4. juli – Rocazino:
  Rocazino leverer deres velkendte hits som “Elsk mig i nat”, “All my love”, og “Ridder Lykke”. Forvent en magisk og nostalgisk atmosfære.
 5. august – Sømændene:
  Sømændene er tilbage med kendte sømandsviser som ”Alle sømænd er glade for piger” og ”Knalde kalle”. Det bliver en aften med masser af fællessang og god stemning.

Støt koncerterne:
Som noget nyt vil der ved indgangen kunne købes et støttemærke for kr. 50,-, hvor indtægterne ubeskåret går til de mange udgifter, der er forbundet med afholdelse af de populære koncerter. “Vi oplever hvert år, at udgifterne til alt fra kunstnerhonorarer, lydudstyr og toiletter til stagehands stiger, og derfor håber vi, at publikum vil være med til at støtte koncerterne, så vi også fremover har mulighed for at invitere til de populære koncerter i Blokhus,” udtaler eventansvarlig Jannie Ratke.

Foto: Jammerbugtposten.dk

En særlig tak:
Erhvervsforeningen Destination Blokhus takker det lokale erhvervsliv, Jammerbugt Kommune og det uundværlige frivilligkorps Team Blokhus, som igen i år står klar ved hanerne og rundt på koncertpladsen under alle koncerter.

Program med opvarmningsbands:
-4/7: Shu-bi-dua 2.0
Kopibandet.dk
-11/7: Bootleg Beach Boys
Petrols
-18/7: Sweethearts
FesterKester
-25/7: Rocazino
Romhandleren
-1/8: Sømændene
Romhandleren