LL Transport og Entreprenør indgår millionkontrakt med Århus Kommune

Kjeld Hedegård Nielsen LL Transport og entreprenør Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

LL Transport og Entreprenør indgår millionkontrakt med Århus Kommune

LL Transport og Entreprenør har vokseværk. Firmaets indehaver, Kjeld Hedegård Nielsen, fortæller, at der netop er indgået en kontrakt til et tocifret millionbeløb med Århus Kommune om at yde slamsugerservice.

I den forbindelse understreger Kjeld Hedegård Nielsen, at han ikke udvider virksomheden for sine egne blå øjnes skyld. Han og hans firma har fremdeles fødderne solidt plantet i den nordjyske muld, og når virksomheden nu udvides, skyldes det hensynet til at langtidssikre den, så den forbliver levedygtig ikke blot nu, men også langt ind i fremtiden.

Værdibaseret ledelse

Kjeld Hedegård Nielsen overtog firmaet efter sin far, Leif Nielsen, der tilbage i 2006 begyndte en proces med henblik på et generationsskifte. Dengang bestod virksomheden udover ejeren selv af Kjelds bror Thomas, Kjeld selv samt en chauffør. Siden da har virksomheden gennemgået en rivende udvikling og tæller i dag omkring 30 medarbejdere.

– Kjeld Hedegård Nielsen forklarer, at han driver sin virksomhed ud fra princippet om værdibaseret ledelse , hvilket betyder at hans medarbejdere har en udstrakt frihed under ansvar, og min dygtige medarbejderstab er ikke et øjeblik i tvivl om, at jeg har store forventninger til kvaliteten i de ydelser, vi som virksomhed leverer til vores kunder, siger han.

Ydelser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

-Som sagt er vi en lokal virksomhed med et bredt fundament solidt placeret i det nordjyske. At vi nu også udvider vores kundeområde er ikke et mål i sig selv, understreger Kjeld Hedegård Nielsen. Det er ikke nogen personlig ambition for mig at drive en landsdækkende virksomhed, tilføjer han, men udviklingen i samfundet gør, at vores konkurrenter bliver større, og så er vi også nødt til at følge med. Og i LL har vi kompetencerne og musklerne til at ekspandere, hvilket kontrakten med Århus Kommune er et tydeligt udtryk for, lyder det fra ejeren af LL Transport og Entreprenør. Vores medarbejdere i LL har et bredt spektrum af kompetencer, der spænder bredt inden for jord, beton, kloakservice samt kran- og containerservice, siger Kjeld Hedegård Nielsen afslutningsvis.

Ydelser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser er firmaets varemærke og det, LL gerne vil kendes på.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn