Kordag for Jetsmark kirkes kor blev en stor succes

Juniorkoret i Jetsmark kirke
Juniorkoret i Jetsmark kirke Foto: Privat

Kordag for Jetsmark kirkes kor blev en stor succes

Nej – Korsang er ikke kun for hvidhårede mænd og kvinder, der går i kirke 2 gange om ugen. Korsang er for ALLE musikinteresserede voksne, børn og unge.

I Jetsmark Kirkes kor får vi samlet de unge i et socialt perspektiv, hvor musik, sang og hygge, danner rammen om et solidt fællesskab. Man behøver ikke lyde som Plácido Domingo eller Celine Dion, for at kunne deltage i koret. Men hvis man elsker musik og sang, er Jetsmark Kirkes kor en rigtig god mulighed for at tage del i et hyggeligt fællesskab, hvor vi har det sjovt og nyder at synge.

-- annonce ---


Det er også under de forudsætninger, at Juniorkoret i Jetsmark kirke, afholdte den årlige julehyggedag med deltagelse af Juniorkoret og korudvalget. Dagen blev præget af sjov og leg, en fælles svømmetur i Jetsmark Hallen og selvfølgelig masser af sang.

Kordagen er en tilbagevendende tradition, hvor de unge korsangere mødes for at opfriske det store musiske repertoire og naturligvis øve de kommende julesange, der skal sprede glæde ved de forestående julegudstjenester.

Så hvis du kommer forbi en gudstjeneste i Jetsmark Kirke i julen, vil du helt sikkert kunne møde og høre nogle af de unge fra koret. Og skulle du eller dine poder have lyst til at synge i kor i det nye år, er du velkommen til at kontakte Korleder og organist Doris Kjærsgaard på organistenijetsmark@gmail.com