Jammerbugt kommune søger: Corona Jobbank – Vil du gøre en forskel som poder?

Arkivbillede Foto: Jammerbugtposten.dk

JOBANNONCE: Jammerbugt Kommune er ved at øge testkapaciteten på skoleområdet. Vi har allerede udrullet en del af testindsatsen på skolerne i Jammerbugt Kommune igennem en samlet testenhed.

Hvis du har mod på at blive en del af det arbejde og komme ud som poder på skolerne i Jammerbugt Kommune har du nu mulighed for at melde dig til jobbanken.
Afhængigt af de fremadrettede retningslinjer forventer vi i alt at ansætte ca. 10 podere i den nærmeste fremtid og med forventet start til januar 2022.

-- annonce ---


Om dig
Derudover skal du være imødekommende og har lyst til at arbejde med børn og unge. Ydermere holder du orden i sagerne og arbejder struktureret. Der stilles ingen formelle krav, men kørekort og bil til rådighed er en forudsætning for at kunne besidde stillingen, da pode-opgaven foregår forskellige steder i Jammerbugt Kommune.

Angiv i ansøgningen om du allerede har gennemført podekursus.

Hvis du ønsker at give en hjælpende hånd
Vi modtager ansøgere løbende, og kontakter dig, når vi får brug for netop din hjælp.
Hvis du ikke allerede har podekurset, vil du forud for ansættelsen gennemgå en grundig uddannelse, hvor du bliver sat godt ind i opgaven.
Arbejdstiden er i udgangspunktet 32 timer ugentligt og du vil blive aflønnet på individuelle vilkår med 160 kr. pr. time + pension (12,5 %).
Vær opmærksom på at sikre hos din a-kasse eller pensionskasse om lønnet arbejde kan påvirke din efterløn eller pension.

Der indhentes børneattest forud for ansættelsen.

Har du spørgsmål
kontaktes leder af Testenheden Mads Lundorf Rasmussen på telefon 41 91 13 40 eller mail mrx@jammerbugt.dk

Frist
31. januar 2022.