Find det helt rigtige arbejdstøj til alle årstiderne hos Engelbert Strauss

Arkivbillede

Temperaturen er på ganske kort tid faldet utrolig meget. Pludselig gik vi fra ellers varme temperaturer, til minusgrader og frost. Det er derfor afgørende, at vi har noget ordentligt overtøj som kan holde os varme, når vi færdes udenfor, og især til alle de mennesker der ofte er at finde udenfor, i forbindelse med en hobby, eller at de arbejder ude. Så har du overvejet en af de mange forskellige vinterjakker fra Engelbert Strauss?

Hvorfor Engelbert Strauss?

Engelbert Strauss blev grundlagt helt tilbage i 1948 i Tyskland og har siden hen produceret massevis af kvalitets arbejdstøj. Det er dog ikke kun i Tyskland at dette mærke har haft stor succes, idet Engelbert Strauss fornyligt er kommet på det polske marked med nogle af alle deres mange kvalitetsprodukter.

-- annonce ---

Du kan blandt andet finde en lækker vinterjakke fra Engelbert Strauss som kan hjælpe med at holde dig varm, men som også er fleksibel og i slidstærkt materiale, så du kan have det på både i forbindelse med ”bare” at være udenfor, men også hvis du har planer om at arbejde. Beskyttelse og sikkerhed er to af de ord der beskriver Engelbert Strauss’ produkter, idet mærket har et ønske om at lave arbejdstøj i ordentlig kvalitet og som samtidig passer på vedkommendes sikkerhed.

Engelbert Strauss har noget til enhver smag, uanset om der er tale om godt arbejdsfodtøj, såsom specielle sko eller noget andet tøj, som går under professionel og til udendørs brug. Men hvorfor er arbejdstøj vigtigt? 

  • Sikkerhed skal altid være førsteprioritet og dét får du, hvis du vælger tøj fra Engelbert Strauss.
  • Når det kommer til arbejde, så er det altid godt at være forberedt. Uanset om du skal bygge eller lave noget andet, så kan du med det rette arbejdstøj være klar på det hele.
  • Det rigtige arbejdstøj er vigtigt, da det kombinerer behageligheden af at have varmt, fleksibelt tøj på, med den ordentlige beskyttelse til det du arbejder med.

Så modstandsdygtigt er arbejdstøjet fra Engelbert Strauss

Som du nok kan høre, så er der en klar fordel ved at have det rigtige arbejdstøj, og det er netop dét som Engelbert Strauss kan sørge for at levere, hver evig eneste gang. Der er massevis af forskellige produkter at vælge imellem, men du undrer dig måske over, hvor modstandsdygtigt arbejdstøjet er?

Svaret er, at det er enormt modstandsdygtigt med mange forskellige løsninger at vælge i mellem, som passer til alt slags vejr. Du kan finde flere forskellige kollektioner hos Engelbert Strauss, hvoraf nogle af disse har specifikt sikkerhedsudstyr til bestemte typer af arbejde.

Arbejdstøjet fra Engelbert Strauss sørger også for at holde dig godt beskyttet og varm, så du undgår at fryse imens du arbejder. Det er ikke svært at blive syg, hvis vi står for længe udenfor i kolde temperaturer, men det problem vil du ikke opleve med Engelbert Strauss’ produkter.

Arbejdstøjet er dog varmeregulerende, idet vi både arbejder i varme og kolde temperaturer. Tøjet er behageligt at have på, så hvis du pludselig har et ønske om, til sommer, at tage forbi et museum for papirkunst, så vil arbejdstøjet på ingen måde være til gene. Engelbert Strauss sørger nemlig for, at tøjet er praktisk, beskyttende og behageligt.