Region Nordjylland søger: Sygeplejerske til Bostedet Brovst

Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

JOBANNONCE: Sygeplejerske søges til Bostedet Brovst, området for socialpsykiatri

Brænder du for at arbejde med sygdomsforebyggende og sundhedsfremmende indsatser i forhold til mennesker med svære psykiske lidelser? Og har du lyst til at bidrage til at borgeren oplever sammenhæng i indsatsen på tværs af behandlings- og socialpsykiatri? Så vil vi glæde os til at få dig som kollega. 

Vi søger en sygeplejerske, som værdsætter det stærke tværfaglige miljø og som har lyst til at understøtte psykisk sårbare menneskers håb og drømme gennem en professionel og nysgerrig tilgang til opgaverne. Du vil komme til at arbejde med alsidige arbejdsopgaver, og sammen med dine kollegaer bidrager du til at sikre kvaliteten af vores kerneopgave, ved at gå i dybden med psykiatrisk sygdom og samtidig sikre den somatiske og socialpsykiatriske indsats til borgerne.

Du vil blive en del af en veluddannet og engageret medarbejdergruppe, som er præget af høj faglighed og et godt læringsmiljø med faglig sparring. Teamsamarbejde prioriteres højt – både igennem etablerede teams og på tværs af botilbuddet. Det er derfor vigtigt at du er samarbejdsstærk, relationsskabende og finder det naturligt at inddrage borgeren i alle aspekter af vedkommendes liv.

På Bostedet Brovst består samarbejdet med borgeren bl.a. i at yde miljøterapeutisk støtte, der kan understøtte en hverdag præget af struktur og forudsigelighed. Med udgangspunkt i relationsdannelsen arbejder vi sammen med borgeren om at understøtte deres personlige recoveryproces. Arbejdet med borgeren er centreret om støtte til det liv, borgeren finder meningsfuldt. 

Vi vægter dokumentationsarbejdet højt, og du vil derfor komme til at dokumentere i IT-systemet Sensum One i forhold til borgernes sundhedsfaglige udredning, behandlingsplaner og individuelle planer for målopfyldelse. 

Vi søger en sygeplejerske som:

 • Kan foretage selvstændig klinisk beslutningstagen i stabile, akutte og komplekse pleje- og behandlingsforløb.
 • Er en stabil og engageret medarbejder.
 • Er en god sparringspartner og kollega.
 • Kan reflektere over, dele og handle på dilemmaer.
 • Er kreativ og stærk i relationsarbejdet.
 • Har gode skriftlige kompetencer, og heri evne til at dokumentere og evaluere indsatser.
 • Kan se den enkelte borgers behov, og arbejde ud fra de mål/delmål, der er udarbejdet for den enkelte.
 • Kan bevare overblikket i en akut situation og handle professionelt.
 • Har kørekort til bil.

Vi tilbyder:

 • Et botilbud med fantastiske borgere og skønne kollegaer
 • Kollegaer med høj faglighed, respekt for hinanden og en høj grad af engagement i borgernes liv.
 • Et botilbud, hvor der er højt til loftet og plads til humor.
 • Et botilbud, hvor borgerne behandles individuelt og ud fra selv- og medbestemmelsesperspektivet.
 • Mentorordning og grundig introduktion, hvor du bliver klædt godt på til arbejdet med borgerne
 • En spændende arbejdsplads i udvikling.
 • Samarbejde med engagerede og dygtige kollegaer.
 • Deltagelse i supervision med ekstern supervisor.

Om Bostedet Brovst:
Bostedet Brovst er et højt specialiseret socialpsykiatrisk botilbud indenfor Specialsektoren i Region Nordjylland og er godkendt efter servicelovens § 107 & 108. Der er plads til 20 borgere med svære sindslidelser, samt svære sideproblemer som forbrug af rusmidler, udadreagerende adfærd, sociale problemer, retsforanstaltninger m.v.

Tilbuddet er rettet mod mennesker, som på grund af svær psykisk sygdom ikke kan tage vare på deres eget liv i en periode. Bostedet Brovst arbejder ud fra en recovery-orienteret og en socialpsykiatrisk rehabiliterende tilgang til borgerne. Vi tilbyder vores borgere en individuel plan, der er fastlagt i samarbejde med borgerens hjemkommune. Tilgangen til borgerne er præget af nærvær, omsorg og respekt for den enkelte borgers behov. Vores formål er at skabe de bedste muligheder for, at borgerne kan leve et godt liv.
Vi har adresse på Stationsvej 12, 9460 Brovst.

Du kan læse mere om Bostedet Brovst på BostedetBrovst.dk
Der arbejdes i 12 timers vagter med weekendarbejde hver 3. weekend.

Ansøgning og ansættelse:
Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Ved ansættelse indhentes straffeattest og reference.
Vi indkalder til samtaler løbende og lukker for ansøgninger når vi har fundet den rette kandidat, så søg hellere i dag end i morgen.

Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Marianne Bonderup på tlf.: 20 37 01 39. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.

Kørekort:
B Almindelig bil

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jammerbugtposten.dk

Søg jobbet her