Sommerfest i Slettestrand den 15. 16. og 17. juli: Få billetter tilbage

Foto: Kunst ved Kysten
Print Friendly, PDF & Email

Traditionen tro er der også i år Sommerfest i Slettestrand, og datoerne falder den 15. 16. og 17. juli. Skal du opleve Bankoaften, fadøls-hygge, konkurrence i ringridning, gratis hoppeborg til børn og mange andre ting, kan du lige nå det endnu. Det er meldt ud på Facebook, at der kun er 20 billetter tilbage, så man skal være hurtig, hvis man skal nå at have en billet.

Læs mere om programmet nedenfor eller på facebooksiden Sommerfest i Slettestrand.

Fredag den 15. juli: Store Bankoaften

På programmet fredag er Store Bankoaften, som starter kl 19.00. Inkluderet i entréprisen på 40 kr. er en bankoplade, en kop kaffe, te eller sodavand og et stykke hjemmebagt kage fra Hjortdal husmorforening. Man har mulighed for at vinde præmier på helt op til 10.000 kr.

Kl. 22.30 starter Banko Afterparty, hvor man kan købe fadøl, nyde god musik og hygge sig med godt selskab, meyer og kortspil. Baren lukker kl. 01.00.

Samarbejdspartnere:

Hotel Nor

Hotel Højgaarden

Feriecenter Slettestrand

Rønnes Hotel

Svinkløv Badehotel

Hennings Hestevognskørsel

Klim El

Svinkløv Camping

Fjerritslev Busserne

Renés vin & grønttorv

Klim Bjerg

Tranum Strand

Hotel Klitrosen

Café Asbjørn

& Alle lokale virksomheder der har støttet op med flotte tombolagaver.

Lørdag den 16. juli: Hygge & 90’er fest

Lørdagens program starter med en vandretur i plantagen, hvor man kan opleve flotte områder i skoven. Turen er 10-12 km lang, og tempoet er et, hvor alle kan følge med. Efter turen er der sandwich og drikke fra Café Kulør, som nydes i fællesskab. Informationer om tilmelding og priser findes på facebooksiden Sommerfest i Slettestrand.

Fra 12.00-15.00 er kræmmermarked og veterantræf på programmet, hvor man kan gøre sig en god handel eller nyde synet af de flotte biler. 

Der er også aktiviteter for de mindste, for fra 12.00-14.00 er der ansigtsmaling ved Dina, og fra 13.00-15.00 er der børnemountainbikeløb. Information om tilmelding findes på www.hjortdal-slettestrand.dk.

Vil man gerne være aktiv er det også en mulighed, for kl 13.00 starter EDC CUP eller ”Mark Volleyball”. Find flere informationer om begivenheden og om tilmelding på facebooksiden Sommerfest i Slettestrand.

Til aften kl. 19.00 starter 90’festen, hvor man for 190 kr. får middag leveret af Hotel Højgaarden. Spiser man ikke i teltet, men vil gerne være med til festlighederne, er entréprisen 30 kr. Beers for Tears leverer musikken efter spisning, hvor 90’er festen for alvor begynder. Køb billet hos Hjortdal Købmand inden på fredag d. 15. juli kl 12.00, hvor billetsalget lukker. Find mere information om festlighederne på facebooksiden Sommerfest i Slettestrand.

Søndag den 17. juli: Ringridning 2022

Ringridning er hyggeligt og fyldt med god stemning, uanset om man er rytter eller tilskuer. Rider du ikke selv, men nyder stemningen og optoget, skal du kigge forbi søndagens program. Ringrideroptoget starter ved Hjortdal Stadion kl. 13.00, hvor man traditionen tro kan opleve musik, hestevogn og optoget af ryttere, der skal deltage i ringridning 2022. Optoget ankommer på pladsen omkring kl. 14.15, hvor borgmester Mogens Gade giver åbningstale. Herefter starter konkurrencen i ringridning.

Søndag er der naturligvis også noget for de mindste. Kl 10.30-13.30 kan børnene opleve ”Sultanen Ali Babas Karavane”, som underholder med magi.

Kl. 19.00 starter ringriderfesten, hvor der serveres helstegt pattegris og andet lækkert, og under middagen er der mulighed for at deltage i Amerikansk lotteri. Derudover er der god underholdning i form af revy. Billetter til spisning kan købes ved Hjortdal Købmand for 150 kr. for voksne og 75 kr. for børn.

Flere informationer om programmet for weekenden findes på facebooksiden Sommerfest i Slettestrand. Vel mødt!