Vellykket generalforsamling i Islænderrideklubben Ægir

Hyggelig generalforsamling med fællesspisning. Foto: Privatfoto
Print Friendly, PDF & Email

På den årlige generalforsamling i Islænderrideklubben Ægir blev klubbens vellykkede arrangementer fra 2022 vendt under en hyggelig omgang fællesspisning – og flere arrangementer er på vej.

Formandsberetningen lyder på, at mange arrangementer som drive-in stævne, arbejdsdag og ud-af-huset rideture til blandt andet Silkeborg og Mols har været et hit med stor tilslutning. Juniorerne arrangerede i efteråret en pandekagetur, hvor både junior- og seniorryttere først red en tur i skoven, hvorefter juniorrytterne lavede pandekager til alle deltagerne. Et følskue var også en del af programmet for 2022, og underviser Katrine Vittrup holdt foredrag om sin tid på Island, hvor hun har taget en uddannelse ved Hólar. Mange andre arrangementer og tiltag var en del af år 2022, som sluttede med en jule-ridetur i kulden efterfulgt af varme æbleskiver og hvad der dertil hører.

Derudover har klubben nydt godt af nye faciliteter som nyt lys på ridebanen og en ny varmepumpe i skurvognen ved siden af ridebanen, som agerer cafeteria, når der afholdes stævner og andre arrangementer. 

En del af dagsordenen på generalforsamlingen var naturligvis også at vælge bestyrelsesmedlemmer og suppleanter. Formand er Christian Holm, næstformand er Jesper Nyvang, Thomas Trudslev blev sekretær, Uffe Baadsgaard Bruun blev kasserer, og af øvrige medlemmer er Jeanet Lemvig.

Bestyrelse og suppleanter. Foto: Privatfoto

Derudover kom nye forslag på banen til andre tiltag, som klubben kan kaste sig ud i. De nye forslag lød blandt andet på, at klubben skal deltage i det årlige dyreskue i Fjerritslev, at der eventuelt skal være mulighed for at tage ryttermærker og endelig et forslag om kæphesteridning for klubbens mindste medlemmer.

Et arrangement der allerede er planlagt for det nye år, er en påskeridetur med spisning og en sjus efterfølgende – og mange flere arrangementer er på tegnebrættet.