Øl & Uld-arrangement skyder efterårsstrikkeriet i gang

Der var godt fyldt til Øl & Uld i Tinghusets gamle, fine sal. Foto: Øl & Uld
Print Friendly, PDF & Email

Sofaen, som er de fleste strikkeres favoritarbejdsplads, blev forleden udskiftet, da 45 strikkeglade damer tog håndarbejdet med under armen og satte kurs mod det gamle Tinghus i Fjerritslev.

Her ventede en hyggelig aften i godt selskab, hvor der var plads til at arbejde på det igangværende strikke- eller hækleprojekt og få nyt inspiration, mens der blev serveret lækre små anretninger og spændende øl. Der har tidligere været afholdt Strik & Drik-arrangementer i Tinghuset med stor succes, og der blev ligeledes vist stor interesse for Øl & Uld-arrangementet.

René fra Renés Vin & Grønttorv serverede forskellige, spændende øl, der blev krydret med en lille historie og små anretninger. Der blev både serveret øl fra Belgien, Italien og Danmark.

Strikkeglade gæster. Foto: Øl & Uld

Til at sætte gang i inspirationen til nye strikkeprojekter havde Kronborg Uld sendt 8 fine trøjer med værterne til arrangementet, og de blev fremvist af Ulla og Elsebeth. 

– Jeg ville jo gerne vise ”rigtig” uld, eftersom temaet var øl og uld, fortæller Susanne, der havde udvalgt de 8 trøjer ud fra, at efteråret er over os. Med rigtig uld henviser hun til, at garnet er begrænset bearbejdet, hvorfor nogle vil opleve det som garn, der har en tendens til at kradse lidt. Af denne type garn var der forskellige kvaliteter fra Istex – Lett Lopi samt pladegarn, der opfattes som ”rigtig uld” blandt kendere. Derudover blev der vist fine kjoler fra Blusbar by Basic i 100% lækker og blød uld. Vil man gerne have fingrene i sådan en kjole, kan de prøves og bestilles i Kronborg Uld.

Efter en dejlig, vellykket aften er næste arrangement for de strikkeglade allerede på plads. Den 1. november er der endnu et Strik & Drik-arrangement, som allerede er udsolgt.