Jammerbugt Kommune søger: Lærer til Tranum Skoleafdeling

Foto: Jammerbugtposten.dk.

JOBANNONCE: Lærer til Tranum Skoleafdeling

Vores musiklærer har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi pr. 1. oktober eller snarest derefter en engageret lærer, der brænder for det enkelte barns trivsel og den gode undervisning. Du skal have lyst til at arbejde med inklusion og tage del i vores arbejde med at skabe mere ude-/åbenskole.

-- annonce ---

Der er tale om en fast fuldtidsstilling på Tranum skoleafdeling, som er en del at Skovsgård Tranum Skole. Din undervisning er primært i de mindste klasser, men kan være op til 6. klasse. En del af undervisningen er samlæst og foregår med 2 lærer i klassen.

Hvad forventer vi af dig?

Du bliver en del af et velfungerende team – som arbejder positivt og konstruktivt i forhold til at udvikle og planlægge alle aspekter af opgaver i en folkeskole.

  1. Du er uddannet lærer. Du skal kunne undervise i musik. Derudover så vil det være en fordel hvis du kan undervise i matematik og eller naturteknologi. Har du viden inden for udeliv og udeskole er dette også interessant.
  2. Du ønsker teamsamarbejdet. Du ser teamarbejdet som afgørende og helt grundlæggende for dit arbejde som lærer.
  3. Du søger viden. Du opsøger ny viden og deler din viden med dine kollegaer. At blive inspireret og tage imod vejledning fra andre er kun en naturlig del af din professionelle tilgang til dit arbejde.
  4. Du vil inklusion. Du arbejder systematisk med at mindske de faktorer, som kan være medvirkende til adfærd, kontakt og trivselsproblematikker. Du kan udvise rummelighed og arbejde struktureret, men samtidig være tydelig og omstillingsparat.
  5. Du kan bevare roen i tilspidsede situationer.
  6. Du ser relation som en vigtig del af dit arbejde og har en naturlig autoritet.

Hvem er vi?

Skovsgård Tranum Skole er en skole med ca. 200 elever fordelt på to matrikler – en Tranum afdeling og en Skovsgård afdeling. På begge matrikler er der tilknyttet SFO, og på Tranum afdelingen er der ydermere en børnehave med vuggestue. Afdelingerne ligger med ca. 7 km’s mellemrum i hjertet af det naturskønne Jammerbugt Kommune.

Afdelingen i Tranum udgør 6 lærere, en børnehaveklasseleder og afdelingsleder (også med undervisningsopgaver). Tranumafdelingen har for nuværende 60 elever fordelt på 0.-6. klassetrin.

Afdelingen har en sådan størrelse, at vi fortrinsvis underviser i samlæste klasser.

Vi bliver tilvalgt af mange forældre – hvis børn, har svært ved større skolesammenhænge.

På afdelingen er der en del børn, der bevæger sig i feltet mellem almen og specialområdet.  

Derfor er vi nysgerrige på, hvordan vi kan skabe en god og anderledes skolegang. Vi arbejder pt. at skabe en skarpere profil med udgangspunkt i naturen og lokalområdet. Derfor arbejder vi målrettet med udeskole, som en del af hverdagen med inklusion som omdrejningspunkt.

Dine kommende kollegaer er en gruppe imødekommende, omstillingsparate og meget engagerede lærere, der brænder for det enkelte barns trivsel og den gode undervisning.

For yderligere oplysninger og eventuelt besøg på skolen kan du ringe til afdelingsleder Camilla Kjær 41 91 31 62.

Ansøgningsfrist

Fredag den 22. september kl. 10.00.

Ansættelsessamtaler

Tirsdag den 26. oktober.

Ansættelsesdato er fra 1. november evt. tidligere hvis muligt. 

Ansøgere til stillingen skal være indforstået med, at Jammerbugt Kommune indhenter straffeattest (børneattest)

LÆS OGSÅ: AGGERSBORG: Ny status som verdensarv har store perspektiver