Karisma og klang i Tinghuset: Veloverstået koncert med Signe Svendsen

Signe Svendsen spiller koncert for 70 musikglade gæster. Foto: Privatfoto
Print Friendly, PDF & Email

Der var høje bølger og god stemning i Tinghuset i Fjerritslev, da Signe Svendsen med sine rammende sange og karisma spillede koncert.

Der var lang kø ved dørene, og alle billetter blev udsolgt til en skøn aften i selskab med Signe Svendsens hjertevarme sange. De 70 musikglade gæster havde rig mulighed for at købe øl, vand og snacks under og inden koncerten, der startede klokken 20.00.

Signe Svendsen har udgivet en del albums under navnene ”Ny Passager”, ”Rift”, ”Kun De Faldne Rejser Sig Igen”, ”Det Forlyder” og ”Hvem Vil Ikke Elskes Igen”. Hun skriver sange med udgangspunkt i sit eget liv, og derfor formår hun at ramme noget i os alle, når hun synger.

Signe Svendsen. Foto: Privat foto

En koncert med Signe Svendsen er på én gang underholdende og rørende, når hun med sine skønne anekdoter og livsbekræftende sange taler direkte til publikum med nærvær og små virkemidler.

Hun har i mange år besøgt Fjerritslev i selskab med Niels Hausgaard, og denne gang kom hun som solist. Tinghuset var det perfekte sted til en intimkoncert af denne kaliber, hvor hele publikum kom tæt på solisten. Hun spillede under koncerten på forskellige guitarer, hun havde med. Derudover brugte hun husets klaver og andre remedier fra Musikskolen, der også holder til i Tinghuset.