Julestemning i Han Herreds Hestesportsklub

Der var masser af julestemning og fine udklædninger til julestævnet i Han Herreds Hestesportsklub sidste weekend. Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Sidste weekend d. 18. december blev der afholdt julestævne i Han Herreds Hestesportsklub, hvor mange nisser og deres fine heste red om flotte rosetter.

Hvert år bliver der holdt julestævne i Han Herreds Hestesportsklub, og her kan man deltage i nogle lidt andre klasser end vanligt – for lidt ekstra julehygge skal der være plads til.

I år var der LD1 – nisseridning for de mindste, en alle mod alle klasse, hvor alle deltager i den klasse, man vanligt rider til stævner, nissespringning samt en kommandoklasse, hvor de helt små kan deltage med hjælp i form af en forrytter. 

Derudover var der som altid til årets julestævne parridning. Her er der to ryttere på banen, hvor den ene rytter rider programmet som normalt, mens den anden rider det spejlvendt.

I alle klasserne var de mange ryttere flot klædt ud med nissehuer, julesweatre, røde dækkener til hestene, røde sløjfer i manen og andre kreative påfund.

Traditionen tro var der præmie for den bedste udklædning. I år deltes præmien mellem Clara og nissepigerne Sigrid og Sofie.

Vinderne for den bedste udklædning. Øverst Sigrid og Sofie, nederst Clara. Foto: Privat

Cafeteriet bød som sædvanlig på vafler, pommes frites, varm kakao og andet godt til de mange, der havde behov for lidt at varme sig på. 

Alskens frivillige diskede op med dagens lækkerier i cafeteriet, mens andre hjalp til i kulden med at sætte bane op, skrive for dommeren, hjælpe de små med opsadling og mange andre ting. En rigtig skøn weekend, hvor julehumøret blev fundet frem.