Tandplejer til Jammerbugt Kommune

Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

JOBANNONCE: Tandplejer til Jammerbugt Kommune

Vi vil gerne se sunde forhold i munden og glade smil hos vores borgere i alle aldersgrupper i Tandplejen i Jammerbugt Kommune – de fortjener det! Vil du bidrage til dette i en velfungerende kommunal tandpleje? Så har vi et attraktivt job som tandplejer, der giver dig muligheden.

Tandplejen er Jammerbugt Kommunes professionelle tandplejetilbud, hvor vi lykkes med at styrke tandsundheden hos børn, unge og brugere af special- og omsorgstandplejen. Vores tilbud er kendetegnet ved en stærk faglig dagsorden og dedikerede kolleger, der brænder for både kerneopgaven og teamsamarbejdet. Vi løfter i flok, og det kan mærkes.

Vi arbejder bredt og varieret med alle former for tandpleje og -behandling, og du kan forvente, at jobbet som kommunal tandplejer både er spændende og fagligt udfordrende. Vi løser især opgaver inden for børne- og ungetandplejen, men varetager også – ofte komplekse – opgaver inden for fx special- og omsorgstandpleje. Denne målgruppe udgør i dag ca. 350 borgere.

Dine kompetencer

Vi er på udkig efter en dygtig tandplejer, der brænder for at arbejde med mange forskellige tandplejeopgaver hos vidt forskellige målgrupper. Vi bidrager til alles tandsundhed og har derfor en vigtig funktion i det forebyggende og behandlende arbejde. Tandplejens arbejdsområder indbefatter alt fra undervisning i tandpleje og tandsundhed i babycafeer og på skoler, til tandpleje, undersøgelse og behandling i vores klinikker eller eksempelvis på plejehjem. Din fornemme opgave er at bidrage med den positive forskel, der gør mødet med tandplejen til en god oplevelse.

Vi ønsker desuden, at du

  • Er holdspiller, vi har en stærk samarbejdskultur og er fælles om at lykkes
  • Er tålmodig, god til at kommunikere og skabe tryghed for dine patienter og deres pårørende
  • Trives i balancen ’optimisme og realisme’ – nogle gange tæller de små succeser i behandlingen og mødet med patienterne
  • Er uddannet tandplejer og har opnået autorisation
  • Gerne har erfaring fra den offentlige tandpleje. Det er et ønske, ikke et krav.

Vi tilbyder

Et spændende og udviklende job i et positivt arbejdsfællesskab. Du får ca. 25 gode kolleger. Vi er aktuelt fire tandplejere, 19 klinikassistenter og fem tandlæger inklusive specialtandlæge og overtandlæge. Vores samarbejde er tæt, og du vil opleve, at vi alle brænder for den vigtige opgave, kommunen har i at sikre alle adgang til forebyggende og behandlende tandpleje.

Du kan derfor se frem til at

  • Blive en del af et fleksibelt og velfungerende tandplejeteam med en sund kultur  
  • Få en god introduktion og onboarding, vi er gode til at tage imod nye kolleger
  • Mulighed for varierede opgaver i klinikkerne og ude hos vores brugere
  • Gode udviklingsmuligheder, herunder mulighed for forskellige opgavetyper i klinikkens hverdag – afhængig af dine interesser og kompetencer
  • Arbejdstid tilrettelagt på baggrund af årsnorm fordelt på 41 uger sv.t. en ansættelsesbrøk på 33,71/37t.

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte overtandlæge Dorte Haubek på mail: dor@jammerbugt.dk, hvis du vil vide mere om mulighederne i jobbet som tandplejer hos os.

Du kan læse kommunens vision her, og specifikt om tandplejen her.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst og principper for lokal løndannelse efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Der bliver indhentet børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Tandplejen har behandlingssteder i Aabybro, Kaas og Brovst – det ene med en veldrevet tandreguleringsklinik og egen specialtandlæge.
En spændende fremtid venter os imidlertid, da det politisk er besluttet, at der skal etableres en ny samlet klinik, hvor alle behandlere fremadrettet får deres faste base.

Aabybro og Kaas ligger blot ca. 30 minutters kørsel fra fx Aalborg og Brovst ca. 40 minutter.

Er du nysgerrig på bosætningsmuligheder i vores naturskønne kommune, kan du med fordel læse her

Ansøgningsfrist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt.
Vi afholder samtaler løbende.