1 års fødselsdag – Fuld damp i Brovst Motion & Fitness

Brovst Motion & Fitness
Foto: Brovst Motion & Fitness


1 års fødselsdag – Fuld damp i Brovst Motion & Fitness Rotfelds Vej 3 i Brovst

Åbent hus i forbindelse med 1 års fødselsdag og indvielse af spritnye maskiner, blev fejret med bravour lørdag den 7. januar 2023. 

-- annonce ---


Fra morgenstunden var alle instruktører og den samlede bestyrelse klar til at tage imod medlemmer og nysgerrige på Brovst Motion & Fitness. 

Borgmester Mogens Christen Gade roste og anerkendte bestyrelse og frivillige instruktører for det store frivillige arbejde og engagement for at omdanne og drive et fitnesscenter i den tidligere dagligvarebutik.

Brovst Motion & Fitness
Borgmester Mogens Gade. Foto: Brovst Motion & Fitness

Borgmesteren lagde vægt på, at arbejdet læner sig op af den vedtagne landdistriktspolitik med liv i land og by samt lys i vinduerne. 

Borgmesteren, som ikke selv havde været i lokalerne siden hans tid som lærer for at købe kakaomælk, var meget imponeret over det store udvalg af maskiner og de gode faciliteter. 

Dagen bød på gratis deltagelse i de forskellige holdtræninger og flere deltagere måtte erkende at her fik man virkelig fuld valuta for pengene. 

Brovst Motion & Fitness
Foto: Brovst Motion & Fitness

Der var kagemand og kaffe til de første gæster ig senere på dagen blev der serveret sandwiches.

  • Brovst Motion & Fitness oplever meget stor opbakning fra lokalbefolkningen og således er centret oppe på knap 400 medlemmer, som har truffet et valg om en sundere livsstil med mere bevægelse, fortæller formand  Kim Nibe og fortsætter, Brovst Motion & Fitness barsler med flere nye tiltag for 2023, men lige nu nyder alle mand de nye maskiner og det nye café område, hvor særligt det sociale kan blive dyrket.

  • 2023 bliver et stort år for Brovst Motion & Fitness, hvor vi forventer yderligere medlemsfremgang. Det store arbejde i bestyrelsen og indsatsen fra instruktørerne er det der får det hele til at hænge sammen, slutter Kim Nibe.

LÆS OGSÅ: Godkendelse af sænkning af klasseloft på 0. årgang

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn