Så er årets frækkeste julekalender landet – køb den før din nabo!

Kampagnebillede


Så er årets frækkeste julekalender landet

Årets Julekalender fra Sinful er årets frækkeste gave og fuld af inspiration til jer, som gerne vil forkæle hinanden i december måned. Julekalenderen laves kun i et begrænset antal, så skynd Jer at købe jeres i god tid.

-- annonce ---

Sinful Julekalenderen 2021 er det perfekte valg både for Jer, som vil prøve årets erotiske julekalender for første gang og for Jer, som havde en fantastisk december med Sinful Julekalender 2020. Dette års julekalender er nemlig fyldt med 24 nye produkter.

Årets frækkeste julekalender for voksne er udviklet for at hjælpe jer med at få den dejligste og sjoveste jul, med spænding, leg og sex. Lad Sinful Julekalenderen hjælpe jer med at vække gnisten til live igen, som I får sammen med små frække gaver.

Se pris her og køb Jeres julekalender her

Hvad indeholder Sinful Julekalenderen 2021

Noget af det bedste ved en julekalender er selvfølgelig overraskelsen, derfor vil det også være synd at løfte sløret for indholdet og give alt for mange sneak peaks.

Dog kan det afsløres, at årets frækkeste julekalender for voksne indeholder 13 stykker sexlegetøj, 7 accessories og 4 ting til blid bondage. Og alle produkterne er nye i forhold til til Sinful Julekalenderen 2020. Alt sammen til en værdi af 2300 kroner.

Nye produkter er der også fundet frem til Sinful Julekalenderen 2021 Deluxe. Den perfekte forkælelse til jeres december måned – for jer som vil have hele pakken af erotiske oplevelser.

I Deluxe udgaven af Sinful Julekalenderen finder I et nyt produktsortiment af 24 nøje udvalgte stykker sexlegetøj. Her er både summende og vibrerende sexlegetøj, accessories til forførende forspil og bondagelege. Alt sammen absolut high end sexlegetøj til en samlet værdi af 3700 kroner.

Forkæl hinanden og parforholdet med en december måned I aldrig glemmer – med 24 overraskelser…. En til hver dag, aften eller nat..

Sammen med årets frækkeste julekalender får I også et hæfte med inspiration til, hvordan I får den bedste oplevelse sammen med jeres nye legetøj.

Sinful Julekalenderen findes kun i et begrænset antal og sidste år blev den hurtigt udsolgt – Hvor længe tør I vente med at bestille?