LykkeLiga anbefaler indstilling af håndboldtræning

Foto: Lars Møller.
Print Friendly, PDF & Email

Som følge af myndighedernes henstilling omkring Corona opfordrer LykkeLiga nu til, at håndboldtræningen indstilles. Opfordringen strækker sig indtil videre resten af marts måned.

– Det er næsten ikke til at bære – at vi skal undvære hinanden, undvære håndbolden. Men situationens alvor omkring Corona-virus er blevet gjort klar af vores myndigheder. Derfor anbefaler vi fra LykkeLiga, at vores lokale håndboldhold indstiller den ugentlige træning samt turneringsaktiviteter i resten af marts måned, lyder det fra LykkeLiga i en pressemeddelelse.


– Vi følger situationen og melder yderligere ud ved månedens udgang. Vi håber på og regner med, at vi kan afholde LykkeCup den 6. juni, men følger naturligvis myndighedernes anbefalinger tæt.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi jo ingen beføjelser har ude i de lokale klubber. Den endelige beslutning for håndtering af situationen ligger hos den enkelte klub. Vores anbefaling er et forsøg på at gøre beslutningen lidt lettere.

Derfor håndboldpause

– LykkeLiga rummer i dag op mod 1.000 spillere fordelt i hele landet. Og selv om vi ikke blander os i børnenes diagnoser, så ved vi, at vores spillere overordnet er i en målgruppe med forhøjet risiko. Samtidig er vores spillere ikke altid de allerbedste til at overholde hygiejne-anbefalingerne… Og de kan simpelthen ikke lade være med at kramme, lyder det endvidere.

LykkeLiga rummer i dag op mod 1.000 spillere fordelt i hele landet. 

De danske myndigheder har samlet alle informationer omkring Coronasmitte her: www.coronasmitte.dk