Jammerbugtens jobmuligheder markedsføres på karrieremessen

Jammerbugtens jobmuligheder markedsføres på karrieremessen

Når Karrieremessen i Aalborg løber af stablen den 28. og 29. september bliver det igen med Jammerbugten som en af de store spillere. Sammen med to private virksomheder deltager Jammerbugt Kommune i år på messen på én stor fælles Jammerbugt stand, hvor målet er at profilere karrieremuligheder i Jammerbugten over for højtuddannede dimittender og studerende fra AAU og UCN.

Deltagelsen på dette års Karrieremesse er et led i Jammerbugt Kommunes erhvervs, bosætnings,-og vækststrategier, der under navnet ”derfor Jammerbugt” og med afsæt i den varierede og specialiserede erhvervsstruktur har som målsætning at synliggøre Jammerbugten som en attraktiv erhvervs,-og bosætningskommune.

-- annonce ---

-”Karrieremessen er et af de meget konkrete initiativer vi løfter i fællesskab med de private virksomheder. På messen markedsfører vi nemlig Jammerbugt Kommune som et godt sted at bosætte sig samtidig med, at vi sammen med de private virksomheder får synliggjort, at Jammerbugten har en bred og varieret erhvervsstruktur, der har brug for mange forskellige typer af kandidater fra vores videregående uddannelsesinstitutioner”. fortæller borgmester Mogens Chr. Gade.

Private virksomheder deltager på den fælles Jammerbugt stand
En af de private virksomheder, der deltager på den fælles Jammerbugt stand, er Aabybrovirksomheden mySupply ApS. mySupply er én af landets førende konsulentvirksomheder med produkter og ydelser inden for e-handel i offentligt og privat regi, integrationsopgaver, samhandel og udveksling af elektroniske forretningsdokumenter. mySupply har medvirket i udviklingen af den elektroniske faktura og deltaget i udarbejdelse af kravspecifikation og dokumentation m.v. for Næste Generation Digital Post (NgDP). mySupply er igen i år kåret af Computerworld som Danmarks dygtigste IT-virksomhed indenfor elektronisk dokumenthåndtering, og virksomheden har mange små og store virksomheder blandt referencerne.

Sammen med mySupply deltager også Pandrupvirksomheden Dreambikes, som er beliggende i Pandrup. Dreambikes har specialiseret sig i el-ladcykler, kabinescootere og el-scootere, som forhandles til kunder i hele landet. Dreambikes startede i 2016, og fra 2019 er det nye Dreambikes sat i søen, og siden er virksomheden vokset og ligeså er behov for arbejdskraft og den sidste nye viden, som de højtuddannede har med sig.

”Det er gået rigtig hurtigt i Dreambikes de seneste år, og vi har brug for til stadighed at være helt skarpe på de markeder, vores kunder er på og den adfærd og de behov, de har. Det kræver, at vi er opdaterede på den sidste nye viden, og det er blandt andet noget af dét, de højtuddannede kan bidrage med hos os”, lyder det fra Palle Holmbech, indehaver af Dreambikes.

Jammerbugt Kommune deltager på standen med en unik viden om arbejdskraftbehovet i den kommunale organisation, og tilbyder desuden at tage jobåbninger med fra private virksomheder, herunder studiejobs, praktikpladser, samarbejdsprojekter og ordinære jobs, der skal matches med nogle af de mere end 8000 studerende og dimitterende, der hvert år besøger messen.

Man kan møde alle repræsentanterne på Jammerbugt standen på Karrieremessen 2021 i Gigantium, Aalborg den 28.- og 29. september fra kl. 10.00 – 16.00, hvor også borgmester Mogens Chr. Gade vil også være repræsenteret.