Da Højen mødte John Lennon

Foto: Karsten Højen sammen med Lennon. Karsten sidder længst til venstre med mikrofonen i hånden.


Da Højen mødte John Lennon

Jammerbugt Kulturuge – spændende fortælling på Skovsgård Hotel torsdag den 6. okt.
For mere end 52 år siden skrev fire 16 årige drenge fra Skovsgård sig ind i verdenshistorien. 


Lige efter nytår 1970 besluttede fire drenge fra 3. real på Skovsgårdskolen at de ville møde deres fredsidol, Beatlen John Lennon og hans japanske kone multikunstneren Yoko Ono – og det kom til at ske til fulde. 

Lennon og Ono var kommet til Nordjylland for at mødes med Yoko Onos fem årige datter fra tidligere ægteskab og de boede i det vestlige Hanherred næsten en måned i tiden omkring nytår 1970. 

-- annonce ---


Karsten Højen var en af drengene der opsøgte det berømte ægtepar. Men de kom for sent til det officielle pressemøde og det viste sig at være deres store held. For det gav dem en helt særlig indgang til de to berømtheder.

I forbindelse med Jammerbugt Kulturuge vil Karsten Højen fortælle den spændende og vanvittige historien om drengenes møde og hygge med de to berømtheder, hvor de også dansede om juletræ og sang sammen med dem.

Det hele blev dokumenteret på et kassettebånd og en række billeder, der for nylig er solgt på en international auktion for ikke mindre end kr. 370.000 under pressebevågenhed fra hele verden. 

Under foredraget fortælles historien og der vises en lang række unikke billeder og afspilles korte lyd- eksempler fra mødet. 

Foto: Karsten Højen

Karsten Højens foredrag ”Mit møde med John Lennon og Yoko Ono” finder sted på Skovsgård Hotel torsdag den 6. oktober kl. 19:30. Billetter til foredraget kan købes på Skovsgård Hotel eller ved indgangen fra kl. 19:00.