Tilbageblik: LL Transport og entreprenør har købt KM entreprenør

Klaus Møller og Kjeld Hedegård Nielsen Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Tilbageblik: LL Transport og entreprenør har købt KM entreprenør

I et tilbageblik på nogle af de gode historier i de første 6 måneder af 2023 finder vi denne – læs eller genlæs den her:

LL Transport og entreprenør har købt KM entreprenør

To centrale spillere på entreprenørmarkedet har valgt at slå kræfterne sammen og dermed skabe en entreprenørvirksomhed, som bliver en endnu stærkere og endnu mere konkurrencedygtig virksomhed, som kan tilbyde alt inden for transport- og entreprenøropgaver af enhver art – store som små.

LL Transport, som ejes og drives af Kjeld Hedegård Nielsen og KM Entreprenør, der de seneste 20 år har været ejet og drevet af Klaus Møller, er nemlig blevet enige om, at det er en god idé at udnytte spidskompetencerne fra begge virksomheder under samme firmanavn.

Fremover hedder firmaet LL Transport og Entreprenør med 39-årige Kjeld Hedegård Nielsen som ejer og øverst ansvarlige, mens 65-årige Klaus Møller fortsat vil have en aktiv og central rolle som ansat i firmaet primært med ansvaret for de praktiske opgaver i marken.

Fortløbende udviklings- og ekspansionsproces

Kjeld Hedegård Nielsen og Klaus Møller siger om opkøbet, at det er et led i en fortløbende udviklingsproces, der vil give virksomheden flere kræfter. LL Transport har således stor professionel kompetence på det teoretiske og administrative niveau med bl.a. højt uddannet personale i form af en miljøingeniør og en beregner, ligesom Kjeld Hedegård Nielsen selv har en kandidatgrad i organisation og strategi.

På det mere praktiske plan kan Klaus Møller byde ind med mange års solid erfaring med løsning af de mange forskellige konkrete opgaver i marken. Den nye virksomhed vil samlet set have flere kræfter, kunne påtage sig større mængder af opgaver og være særdeles konkurrencedygtige.

Med den stærke konstellation og faglige styrke mellem ledelse, strategi, administration og praktik vil virksomheden stå stærkt på markedet, og såvel Kjeld Hedegård Nielsen som Klaus Møller understreger igen, at den handel, de har indgået, skal ses som et led i en moderne udviklings- og ekspansionsproces, hvor de større muskler kan bruges til hele tiden at være på omgangshøjde med de kvalitetskrav, der stilles til en moderne transport- og entreprenørvirksomhed.

Alle ansatte fortsætter i den nye fælles virksomhed LL Transport og Entreprenør

Personalet i begge virksomheder er orienteret om LL Transport og Entreprenørs opkøb af KM Entreprenør – herunder også orienteret om, at der ikke sker fyringer i tilknytning til den handel, der er indgået. Tværtimod forventer både Kjeld Hedegård Nielsen og Klaus Møller, at der fremover vil blive behov for at ansætte yderligere personale.

De omkring 20 ansatte i LL Transport og de omkring 10 ansatte i KM Entreprenør fortsætter alle som ansatte i L Transport og Entreprenør der altså vil have omkring 30 medarbejdere beskæftiget.

LÆS OGSÅ: Cyklist fik hånden kørt over