BMW-entusiaster samles i Grønhøj

Foto: Ishuset ved Vesterhavet - Grønhøj Strand
Print Friendly, PDF & Email


BMW-entusiaster samles i Grønhøj

Kalder alle BMW-entusiaster og dem, der ønsker en fortryllende dag i det skønne Grønhøj! Lørdag den 1. juni kl. 11-13 afvikles GRØNHØJ BMW Z-ROADSTER TRÆF.

Z-Roadster klubben indtager området med en imponerende samling af 10-15 ikoniske biler, der uden tvivl vil tage pusten fra enhver med deres kraftfulde køredynamik og elegante, sporty design. Flere af disse modeller har endda haft en hovedrolle i de legendariske James Bond 007 film.

Det bliver en dag fyldt med luksus og ikonisk karisma på fire hjul, hvor bilentusiaster og nysgerrige kan komme og beundre disse fantastiske køretøjer. Fra kl. 11-13 kan bilerne ses på Grønhøj Strand og ved Ishuset, hvor alle er velkomne til at få et glimt af det frie liv under åben himmel.

Mens du nyder synet af disse skønheder, kan du også forkæle dine smagsløg med dagens snacks, frokost, en forfriskende kold fadøl eller en lækker is fra Ishuset.

Så sæt kryds i kalenderen og vær med til at fejre bilkulturen ved Grønhøj BMW Z-Roadster Træf. Det bliver en dag fyldt med spænding, glæde og masser af bilkærlighed!