Borgmester Mogens Gade fremhæver vigtigheden af landbrug og fællesskab i åbningstalen til Fjerritslev Dyrskue 2024

Borgmester Mogens Gade åbnede Fjerritslev Dyrskue 2024. Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Borgmester Mogens Gade fremhæver vigtigheden af landbrug og fællesskab i åbningstalen til Fjerritslev Dyrskue 2024

Den årlige begivenhed, Fjerritslev Dyrskue, sparkede i dag kl. 9.00 gang i endnu en dag fyldt med landbrug, håndværk og fællesskab. Borgmester Mogens Gade stod for åbningstalen.

Med en baggrund som en af Nordjyllands mest respekterede politiske figurer var Gades tilstedeværelse på dyrskuet en ære, og hans tale skuffede ikke. Han tog scenen for at dele sin begejstring for landbrugssamfundet og understregede dets vitale rolle i regionens udvikling.

“I dag hylder vi ikke kun vores dygtige landmænd og deres imponerende arbejde, men også det stærke fællesskab, der binder vores samfund sammen,” udtalte Borgmester Gade. “Fjerritslev Dyrskue er en hyldest til vores stolte landbrugstraditioner og en lejlighed til at fejre vores samhørighed som lokalsamfund.”

Mogens Gade benyttede lejligheden til at fremhæve betydningen af bæredygtighed og innovation inden for landbruget og opfordrede til fortsat støtte til lokale landmænd og iværksættere i branchen. Han udtrykte også sin taknemmelighed over for de frivillige, der gør dyrskuet muligt hvert år.

“Det er hjerteskærende at se den stolte tradition, som Fjerritslev Dyrskue repræsenterer, og jeg vil gerne takke alle de frivillige, der arbejder hårdt for at gøre dette arrangement til en succes,” sagde Gade.

LÆS OGSÅ: Ses vi til Fjerritslev Dyrskue lørdag 18. maj? – Se programmet her

Borgmester Mogens Gade på talerskolen. Jørgen Vigsø formand for Fjerritslev Dyrskue-Udvalget i forgrunden. Foto: Jammerbugtposten.dk