Den nordjyske spiritusproducent Skotlander i Pandrup nedjusterer priserne: Vores kostpriser falder

Foto: Skotlander Spirits
Print Friendly, PDF & Email

Den nordjyske spiritusproducent Skotlander i Pandrup nedjusterer priserne: Vores kostpriser falder

Den nordjyske spiritusproducent Skotlander, der står bag ginbrandet Herbie Gin oplever at kostpriserne falder og nedjusterer sine priser med over 30%. Det skal komme forbrugerne til gode mener producenten.

Kostpriserne på fragt, flasker, etiketter og papkasser er steget voldsomt de seneste fire år, hvilket har hørt til prisstigninger hos mange fødevareleverandører. Nu ser den nordjyske spiritusproducent de første tegn på, at priserne vender tilbage til udgangspunktet.

– Vi ser at priserne langsomt stabiliserer sig og ligefrem falder igen, det vil vi gerne give videre til forbrugerne og derfor har vi besluttet at nedjustere vores priser med 33%. Det er samtidigt et strategisk værktøj til at genvinde positionen som en af markedslederne indenfor dansk gin.

Sådan siger Anders Skotlander, der er direktør i Skotlander ApS, der står bag Herbie Gin.

Foto: Skotlander

Samme produkt: Billigere og mere ansvarlighed

– Vi ændrer ikke på produktet inde i flasken, men vi fjerner over tid trykte gaveæsker, for at gøre produktet mere ansvarligt. Indholdet på gaveæskerne erstattes af digitalt indhold, siger Anders Skotlander.

Udover et stabilt salg til det danske marked, oplever Herbie Gin et merkant løft til exportmarkeder som Sverige, Norge og Brasilien.

– Netop den øgede volumen gør det også nemmere for os at købe større ind. Og dermed reducere både vores CO2-fodaftryk i forhold til lettere glasflasker og mere effektiv fragt, slutter Anders Skotlander.

En flaske Herbie Gin indeholdende 70 cl koster fra idag DKK 199,- og kan købes i udvalgte specialbutikker og på https://skotlander.com/herbie-gin/

Skotlander ApS står bag mærkerne Herbie Gin, Great Dane Rum, Ellenor og Queens og har produktion i Pandrup.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn