Fantastisk første dag hos Pop up Cafe Blinkende Lygter på Fjerritslev Kro

Det lykkedes Jammerbugtposten.dk at fange Jennifer og Lene på en meget travl pinselørdag på Pop up Cafe Blinkende Lygter.Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Fantastisk første dag hos Pop up Cafe Blinkende Lygter på Fjerritslev Kro

På en solrig pinselørdag den 18. maj 2024 åbnede Pop up Cafe Blinkende Lygter dørene til deres nye koncept på Fjerritslev Kro, hvilket igen skaber liv i kroens hyggelige lokaler og på Krotorvet.

Bag Pop up Cafe Blinkende Lygter står 4 familier, der i fællesskab, og ifølge dem selv med en skør idé, har kastet sig ud i iværksætterprojektet: Kari & Rasmus, Jennifer & Søren, Lene & Christian samt Kathrine & Søren.

I dag havde de deres første åbningsdag – og sikke en dag! Krotorvet har stort set været proppet med sultne og tørstige mennesker hele dagen, lige siden dørene åbnede sidst på formiddagen. Med en simpel menu bestående af saftige burgere, sprøde pommes frites og velskænkede kolde drikkevarer lykkedes det Pop up Cafe Blinkende Lygter og deres personale at bidrage til en festlig dag på Krotorvet pinselørdag.

Pinselørdag er en traditionsrig dag med livemusik på Krotorvet i Fjerritslev, og i år var ingen undtagelse. Tværtimod fejrede de 25 års jubilæumskoncert med Beers For Tears, hvor næsten 300 mennesker havde forudbestilt frokostplatter ved Renés Vin og Grønttorv.

Hvornår Pop up Cafe Blinkende Lygter popper op igen, vides ikke, men mon ikke iværksætterne bag projektet har fået mod på mere efter dagens store succes?

Kari & Rasmus, Jennifer & Søren, Lene & Christian samt Kathrine & Søren. Foto: Privat
Stemningsbillede fra Krotorvet i Fjerritslev pinselørdag 2024 Foto: Jammerbugtposten.dk

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn