Ugens Gode Nyheder: Tilbageblik på Uge 1 på Jammerbugtposten.dk

Foto: Nordjyllands Beredskab
Print Friendly, PDF & Email

Ugens Gode Nyheder: Tilbageblik på Uge 1 på Jammerbugtposten.dk

Uge 1, 2024 på Jammerbugtposten.dk har budt på en bred vifte af artikler og begivenheder. Her er et lille tilbageblik på nogle af de gode nyheder fra ugens løb.

LÆS OGSÅ: Politiske partier mangler medlemmer – og risikerer at dø med deres medlemmer!

I løbet af ugen blev der med et læserbrev på Jammerbugtposten sat fokus på de politiske partier og deres medlemsudfordringer.

LÆS OGSÅ: Brand hurtigt slukket i Skovsgård

En hurtig reaktion fra beredskabet var afgørende, da der opstod en brand i Skovsgård. Artiklen dækker den effektive slukningsindsats.

LÆS OGSÅ: Nytårskur i Socialdemokratiet i Jammerbugt Kommune: Valg om Borgmesterkandidatposten

Jammerbugtposten rapporterede også om det politiske landskab i Jammerbugt Kommune. Artiklen dækker nytårskuren i Socialdemokratiet, hvor der blev truffet vigtige beslutninger om borgmesterkandidaturet.

LÆS OGSÅ: Kommunalbestyrelsesmedlem sender “Grå skyer over Aalborg” på gaden

Et kommunalbestyrelsesmedlem sender et nyt nummer, “Grå skyer over Aalborg.” på gaden den 16. januar. I artiklen kan du allerede nu hører nummeret.

LÆS OGSÅ: Borgmesterens Nytårsbetragtninger 2023 – 2024

Jammerbugtposten bringer også borgmesterens refleksioner over det forgangne år og hans forventninger til det kommende. Artiklen giver læserne indsigt i kommunens leders syn på de udfordringer og muligheder, der venter.

Ugens nyheder på Jammerbugtposten.dk har været præget af mangfoldighed og relevans. Vi ser frem til at fortsætte med at dække de spændende begivenheder og historier.

LÆS OGSÅ: TIP AVISEN

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn