Nytårskur i Socialdemokratiet i Jammerbugt Kommune: Valg om Borgmesterkandidatposten

I den kommende måned går medlemmerne af Socialdemokratiet i Jammerbugt i urafstemning for at vælge partiets kandidat til borgmesterposten til valget i 2025. Diane Aarestrup og Morten Klessen er de to kandidater, som er i spil.
Print Friendly, PDF & Email

Nytårskur i Socialdemokratiet i Jammerbugt Kommune: Valg om Borgmesterkandidatposten

Den årlige nytårskur i Socialdemokratiet i Jammerbugt Kommune blev afholdt i festlige rammer i Brovst Sport- og Kulturcenter. Med bobler og kransekage bød medlemmer og lokale politikere velkommen til det nye år og satte samtidig gang i spændende drøftelser om fremtiden for partiet.

Aftenens begivenhed bød på nytårshilsner fra partiforeningen, kommunalbestyrelsesmedlemmer fra S-gruppen, og den nye kandidat til Europa-Parlamentet, Asser Mortensen. Et centralt punkt på dagsordenen var også valget af borgmesterkandidat, hvor Diane Aarestrup og Morten Klessen er de to kandidater, som er i spil.

Demokratisk Urafstemning
I den kommende måned går medlemmerne af Socialdemokratiet i Jammerbugt i urafstemning for at vælge partiets kandidat til borgmesterposten til valget i 2025. Dette demokratiske valg vil være med til at forme retningen for den socialdemokratiske gruppe i kommunen.

Ønsker til Kandidaterne
Partiet ønsker begge kandidater, Diane Aarestrup og Morten Klessen, held og lykke med valget. Den kommende måned vil vise, hvem medlemmerne mener fremadrettet skal repræsentere Socialdemokratiet som borgmesterkandidat i Jammerbugt Kommune.

LÆS OGSÅ: Kommunalbestyrelsesmedlem sender “Grå skyer over Aalborg” på gaden

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn