Kommunalbestyrelsesmedlem sender “Grå skyer over Aalborg” på gaden

Kiki Bille Bach
Print Friendly, PDF & Email

Kommunalbestyrelsesmedlem sender “Grå skyer over Aalborg” på gaden

Kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt Kommune udgiver på sin fødselsdag, den 16. januar, endnu et pop-rock nummer. Det er ikke første gang – efter lidt søgning på diverse streamingtjenester viser det sig, at hun sammen med et tidligere band, Neon, faktisk har udgivet op imod 10 sange – Men denne gang er det anderledes, fordi hun udgiver nummeret “Grå skyer over Aalborg” som solo solist og i eget navn. 

Jammerbugtposten.dk var forleden forbi den lokale politiker i Knøsgaard ved Aabybro lidt nord for Aalborg, for at høre mere om hendes nye nummer, og om hvordan hun bruger sang og musik i en travl hverdag med fuldtidsjob på Jetsmark skole, hus, 2 mindre børn, mand, hund og som medlem af kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune, hvor den snart 36-årige kvinde, er valgt for Socialdemokratiet med et ganske flot antal personlige stemmer ved sidste valg. 

  • Mange synger om København. Jeg vil hellere synge om den nordjyske hovedstad, Aalborg. “Grå skyer over Aalborg” udkommer officielt den 16. januar og er mit første nummer udgivet som Kiki Bille Bach, fortæller Kiki og finder nummeret frem på telefonen, trykker play og vi hører sammen de 2.54 minutter, som nummeret tager. 

Som barn i skolen var Kiki Bille Bach, som en fisk i vandet i musikundervisningen, hvorfor det var helt naturligt for hende, at forfølge glæden ved musikken sammen med hendes anden store passion, nemlig børn og unge i uddannelse i valget ved at blive skolelærer og naturligvis med musik som linjefag.   

  • Et smukt nummer ebber ud og Kiki smiler tilfreds. Musik, og det at synge, har gennem hele mit liv været som et værktøj og en drivkraft – Man kan f.eks. komme af med aggressioner gennem sang, fordi sang og musik bare giver så meget glæde og godt humør, fortæller Kiki Bille Bach og slukker telefonen.   

Kiki Bille Bach vikarierer en gang imellem som kirkesanger ved flere af områdets kirker, og synger også ofte for ved den indledende sang ved kommunalbestyrelsesmøderne i Jammerbugt Kommune.

Grå skyer over Aalborg” er skrevet og sunget af sanger Kiki Bille Bach med hjælp fra Thomas Høgsted og Claus Hassing. 

Kan du ikke vente til den 16. januar 2024, hvor “Grå skyer over Aalborg” udkommer officielt, kan du hører den på dette link:

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn