Tør, jysk humor når det er bedst: Veloverstået koncert med Souvenirs

Der var godt fyldt til koncert med Souvenirs onsdag den 5. oktober. Foto: Privatfoto

Onsdag i sidste uge charmerede Sofie Bonde, Niels Torp og Klaus Pindstrup sig ind på publikum, da Souvenirs spillede i Tinghuset i Fjerritslev.

Sofie Bonde med sin karismatiske lyse sangstemme og krøllede hjerne, Nils Torp med sin guitar og Klaus Pindstrup med sin violin sørgede sammen for en skøn aften. Publikum blev taget med gennem Sofie Bondes små anekdoter, der tog koncerten i nye retninger med sin tørre, jyske humor, og Niels Torp og Klaus Pindstrup leverede et fænomenalt samspil og tog på den måde hele tiden musikken i en ny retning.

-- annonce ---
Aftenens trio. Foto: Privatfoto

Til velkomsten blev der sagt, at man altid går gladere hjem fra en koncert med Souvenirs, og spørger man aftenens publikum, vil de formentlig bekræfte den påstand. De store hits ”Han tog et nattog”, ”Jeg troed’ du var hos Mikael”, ”I et sommerhus” og ”Jeg hader Susanne” var naturligvis blandt repertoiret, og dem fik publikum også med.

Der afholdes heldigvis flere spændende arrangementer i Tinghuset i løbet af efteråret og vinteren, som kan give lidt liv til de kolde aftener.

Næste arrangementer i Tinghuset:

Karsten Højen: Mit møde med John Lennon & Yoko Ono – Den 26. oktober kl 19.00 i Tinghuset

Julekoncert med Aalborg Gospel Kvartet – Den 1. december

Følg med på Tinghusets Facebookside.