Portvinsaften i Tinghuset: Vellykket arrangement med fint besøg fra Douro-dalen

Catarina fra portvinshuset Porto Réccua og René Hjørnet Jensen. Foto: Privatfoto
Print Friendly, PDF & Email

I fredags blev weekenden sparket i gang med en vellykket portvinsaften i Tinghuset, hvor der var besøg fra Douro-dalen. Catarina fra portvinshuset Porto Réccua sørgede i selskab med René Hjørnet Jensen for, at aftenens gæster både nød godt af forskellige spændende portvine og god mad.

Catarina guidede gæsterne igennem de forskellige stilarter fra husets store sortiment af portvine. Porto Réccua Vinhos er et forholdsvist nyt foretagende, da huset blev etableret i 2013. Vinhuset arbejder dedikeret på at udvikle både portvine og andre vine fra Douro samtidig med, at de vil udvikle den internationale markedsføring af vinene.

Glade gæster til aftenens arrangement. Foto: Privatfoto.

Menuen bestod af et spændende tapasbord med tunfilet i fennikel, laksemousse, peber-marineret skinkesteg, jomfruhummerhaler, kantareller og mange andre spændende ting, der passer til årstiden. Til dessert blev der serveret diverse oste med tilhørende amaretto-syltede kirsebær, æblekage samt Aalborg Chokolade.

Aftenens menu. Foto: Privatfoto

En skøn aften med god mad, lækre vine og naturligvis godt selskab. Gæsterne var særdeles begejstrede for alle tre dele, som var en god måde at byde efteråret velkommen på.