Aggersundvej ved Fjerritslev får ny asfalt fra i dag – Spærres periodevis i 3 – 4 uger

Trafikanterne kan se frem til en bedre køreoplevelse, når asfaltarbejdet er afsluttet på Aggersundvej. Foto: Vejdirektoratet
Print Friendly, PDF & Email

Aggersundvej ved Fjerritslev får ny asfalt fra i dag – Spærres periodevis i 3 – 4 uger

2,5 kilometer på Aggersundvej ved Fjerritslev får ny asfalt fra onsdag den 8. maj og cirka tre uger frem, oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Vejdirektoratet udskifter omkring 2,5 kilometer asfalt på Rute 29 Aggersundvej mellem Fjerritslev og Skerping. Arbejdet begynder i dag, onsdag den 8. maj, og strækker sig over tre-fire uger afhængig af vejret.

Vejdirektoratets entreprenør starter med at fræse den gamle asfalt af for at kunne reparere det underliggende bærelag. Herefter bliver der lagt et nyt lag asfalt, som til sidst får påført nye striber. Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.

Information til trafikanter

Aggersundvej spærres for gennemkørsel, når der arbejdes på strækningen, og trafikken vil blive afviklet med omkørsel.

Spærringen vil være periodevis, og når der ikke arbejdes på strækningen, er der åbent i fuldt omfang dog med nedsat hastighed. Beboere og skolen på strækningen vil have adgang med forsigtig kørsel

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne og beboere i området.

Gode råd til trafikanter 

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Sådan kører du sikkert forbi et vejarbejde

  • Koncentrer dig om din kørsel
  • Vær opmærksom på ændringer på vejen
  • Respekter hastighedsgrænsen
  • Hold afstand til forankørende
  • Hold din vognbane frem til flettepunktet
  • Vær opmærksom på udrykningskøretøjer