Plogg’n’walk fra Blokhus til Løkken med Race for Oceans lørdag 18. november

Plogg’n’Walk er en aktiv strandrensningsaktivitet, hvor man kan vælge enten at løbe eller gå, mens man samler havplast langs kysten fra Blokhus til Løkken. Foto: Race for Ocean
Print Friendly, PDF & Email

Plogg’n’walk fra Blokhus til Løkken med Race for Oceans lørdag 18. november

Race for Oceans gentager succesen fra 2022 med en efterårsversion af Plogg’n’Walk lørdag den 18. november fra kl. 10.00 – 15.00. Plogg’n’Walk er en aktiv strandrensningsaktivitet, hvor deltagere kan vælge enten at løbe eller gå, mens de samler havplast langs kysten fra Blokhus til Løkken.

På strækningen, der ialt tæller 15 km, kan deltagere følge Race for Oceans bilen, som kører med 3 km/t. Det havplast, der indsamles, kan deltagerne ligge i bilens trailer. Deltagerne bestemmer selv længden på turen, og man er velkommen til at være med på hele ruten eller droppe ind og ud, som det passer.

Signe Simonsen siger: “Vi vil samle alle havelskende mennesker på stranden, så er man i området, er man meget velkommen til møde os på den anden side af klitterne og droppe ind på rute og følge bilen et stykke. Om det er 5 minutter eller 5 timer, det bestemmer man selv. Alle med passion for havet kan deltage, og vi garanterer, at folk i alle aldre vil finde denne aktivitet sjov og meningsfuld”. Med eventen ønsker Race for Oceans at skabe endnu mere fokus verdensmål 14 – Livet i havet, herunder den stigende plastikforurening.

Praktisk information: Ruten starter fra Blokhus Strand kl. 10.00. Deltagere samles der forinden ved Race for Oceans bilen ved nedkørslen til Blokhus Strand. Race for Oceans ønsker at minimere brugen af single-use produkter til deres events, så man har mulighed for at hente en genbrugspose ved bilen eller medbringe sin egen. Medbring desuden arbejdshandsker og tøj efter forholdene. Ruten slutter molen ved Løkken Strand, hvor der vil være en forfriskning. Deltagelse er gratis.

Race for Oceans glæder sig til at se dig til et par hyggelige og aktive timer på stranden sammen med andre havelskende mennesker.

Praktisk information kan findes her: https://fb.me/e/10vTIv0UE

Her er en tentativ tidsplan over, hvor vi er på ruten mellem Blokhus og Løkken:

Ca. 10:00 Blokhus Strand

Ca. 10:40 Klitfogedvej

Ca. 11:00 Borgvej

Ca. 11:40 Saltum Strand

Ca. 13.05 Grønhøj Strand

Ca. 14.20 Annettevej

Ca. 14.40  Ny Strandvej – Løkken

Ca. 15:00 Løkken Mole