Endnu et pirattaxa-offer – flere tusinde kroner forsvundet fra konto

Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Endnu et pirattaxa-offer – flere tusinde kroner forsvundet fra konto

Nordjyllands Politi fortæller i døgnrapporten, at endnu en ung mand i rækken af efterhånden mange over de seneste uger, fik natten til lørdag stjålet sit kort efter en tur hjem fra byen med pirattaxa.

-Anmeldelsen kom til Politiet tirsdag morgen, da den 23-årige mand efter en festlig weekendaften havde opdaget, at han manglede sit kort, og at der var blevet hævet flere tusinde kroner fra hans konto over flere forskellige omgange, oplyser Nordjyllands Politi og fortsætter:

-Tyveriet har med stor sandsynlighed fundet sted i tidsrummet fra kl. 01.30 til kl. 02.00, hvor den 23-årige tog en pirattaxa hjem.

-Vi har sagt det før og siger det gerne igen: Tag aldrig en pirattaxa hjem fra byen – uanset, hvor meget, det måtte friste.

-Find ud af på forhånd, hvordan du kommer hjem, hvis du ikke bor i gåafstand fra feststedet – og hvis offentlig transport eller almindelig taxa ikke er en mulighed, kan du evt. spørge en ædru ven eller et familiemedlem, om de mon vil køre dig, når du på et tidspunkt skal hjem.