Penge fra Sol og Strand-fond gav Hjernesagen mulighed for at komme ud i det blå

17 personer fra Hjernesagen var med på turen, som omfattede ophold på Feriecenter Slettestrand, udflugt til Thy, festmiddag mv. Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Penge fra Sol og Strand-fond gav Hjernesagen mulighed for at komme ud i det blå

Takket være en donation på 7.500 kroner kan Hjernesagen i Jammerbugt og Vesthimmerland se tilbage på et minderigt ophold på Feriecenter Slettestrand.


I alt deltog 17 personer i arrangementet, som blandt andet omfattede festmiddag, hestevognstur og udflugt.

  • I kraft af pengene fra Sol og Strand-fonden kunne vi leje en handicapbus, som kørte os rundt i det lune septembervejr. I den forbindelse besøgte vi Hanstholm og Vorupør – desuden fik vi frokost på Stenbjerg Kro og nød kaffe og is i Thisted, siger Rise Poulsen, der er kasserer i foreningen.

Hun er blevet involveret i Hjernesagens arbejde efter, at hendes mand i 2000 som 54-årig blev ramt af en blodprop. Efterfølgende har han haft flere blodpropper, som betyder, at han i dag er afhængig af hjælp. 

Opholdet i Slettestrand var for deltagerne en kærkommen mulighed for at komme hjemmefra og nyde et par hyggelige dage. 

  • Vi har haft en rigtig hyggelig tur, hvor der, udover en masse oplevelser, også var rig mulighed for at udveksle erfaringer om, hvordan man som pårørende tackler hverdagen med en senhjerneskadet i familien, siger Rise Poulsen.

Udover pengene fra Sol og Strand har Sparekassen Danmark i Brovst og Aars Rotary klub ydet økonomisk støtte til foreningens tur. 

  • Vi er yderst taknemlige for tilskuddene, for det har stor betydning, at vi møder velvilje fra bidragsydere – dermed kan vi holde brugerbetalingen på et niveau, så alle har mulighed for at deltage, siger Rise Poulsen, der bor i Bratbjerg ved Tranum.

LÆS OGSÅ: Senioraftale skal motivere seniorer til at blive på arbejdsmarkedet

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn