Nu får du gode muligheder for at shoppe genbrug til børn i Aabybro – Modeloppen udvider med Hoppeloppen

Tina Lenskjold foran bygningen der huser Modeloppen, hvor også Hoppeloppen åbner den 1. september. Privatfoto.
Print Friendly, PDF & Email

Tina Lenskjold og Jesper Thomsen udvider nu genbrugskonceptet i Modeloppen med Hoppeloppen, hvor der er gode muligheder for at købe tøj, autostole, legetøj og andre ting til børn for en slik, så man både kan spare lidt penge og skrue ned for forbrugerkulturen.

Jesper Thomsen fortæller, at Modeloppen og Hoppeloppen kommer til at ligge i samme bygning, men i to separate lokaler, så det er let og overskueligt for kunderne. Butikken bliver med sine 470 kvadratmeter Nordjyllands største butik for secondhand til kvinder og børn, og de håber på også at kan bidrage til at trække handlende ind fra de mindre byer og handlende turister i sommerperioden.

– Der bliver solgt virkelig meget tøj, så folk har absolut også taget det til sig, fortæller Jesper Thomsen om Modeloppen, og både han og Tina glæder sig til at slå dørene op til Hoppeloppen, når efteråret rammer den 1. september. En større renovering af lokalerne er nu i gang, og hvornår salget af stande starter, er endnu ikke helt sikkert, men Jesper opfordrer til, at man holder øje med Facebook-siden Hoppeloppen.

Det fungerer på den måde, at man booker en stand, hvis man har noget, man gerne vil sælge. Derfra bliver varerne solgt videre til dem, der besøger butikken. En stand koster 495 kr. for 4 uger, og det er en god løsning både for de sælgende og for butiksejerne.

– Vi vil egentlig hellere have en butik, hvor der er fyldt op, hvor folk synes det er hyggeligt at komme. Det skal også gøre sig gældende for Hoppeloppen, fortæller Jesper, der prioriterer antallet af kunder over prisen på standende.  

Jesper understreger, at selvom det er den bæredygtige tanke, butikkerne er drevet af, skal man ikke være bekymret for at blive mødt med en løftet pegefinger, hvis man tager flyet i stedet for toget, eller hvis man er lidt for glad for røde bøffer.

– Vi er på ingen måde frelste, fortæller han, – det er et simpelt koncept, som handler om at sælge sine ting og tjene penge i stedet for at smide det ud, og der er masser af kunder, der gerne vil det. Han fortæller, at alle kan gøre lidt, og at Hoppeloppen er deres bidrag. Her skaber man en mulighed for at implementere genbrugen lidt mere i sin hverdag.