Millionoverskud i Svinkløv Badehotels comeback-sæson

Arkivfoto: Svinkløv Badehotel under genopbygning i marts 2019. Foto: Jammerbugtposten.dk.

Efter branden i 2016 genåbnede Svinkløv Badehotel i maj 2019. Nu har selskabet bag Svinkløv Badehotel offentliggjort regnskabet for den første sæson efter genåbningen, og det viser et overskud efter skat på over tre millioner kroner.

Regnskabet dækker perioden fra den 1. november 2018 til 31. oktober 2019.

-- annonce ---


Resultatopgørelsen for regnskabsperioden viser et resultat på DKK 3.296.311 samt en bruttofortjeneste på DKK 15.452.651. Balancen viser en egenkapital på DKK 5.243.135.

Ledelsen finder årets resultat tilfredsstillende. Det fremgår af ledelsesberetningen, hvor der også står følgende:

”Den forgangne sæson var den første sæson på det nye Svinkløv Badehotel, siden branden i september 2016. Det har alt i alt været en lærerig, spændende og opløftende sæson, og så har det været godt at være i gang igen. Vi er lettede over at være nået hertil.”

”Det er ikke nogen hemmelighed, at vi fik en lidt udfordrende start på sæsonen på grund af forsinkelser med byggeriet, men alle vores fantastiske ansatte løb ekstra stærkt og gik sammen om at løfte opgaven. En flot indsats fra alles side sammen med et stærkt fællesskab betød, at vi forholdsvist hurtigt fandt ind i en god rytme og kom i mål med sæsonen på rigtig fin vis. Vi er utroligt stolte af – og glade for – vores ansatte, som alle hver især har bidraget til, at vi er lykkedes med den første sæson efter branden.”

Det nye Svinkløv blev taget godt imod
Blandt ledelsen er der glæde over, at det genopbyggede Svinkløv Badehotel blev taget godt imod:

”Det nye Svinkløv Badehotel er blevet taget rigtig godt imod af vores gæster, og det har været det helt store succeskriterie. For Svinkløv er ikke Svinkløv uden vores gæster. Det nye hus står i smuk balance og harmoni mellem gammelt og nyt – fortid og nutid. Alle involverede parter – dygtige og ihærdige ildsjæle – ingen nævnt, ingen glemt, har lagt hjerteblod og masser af hårdt arbejde i at få huset op at stå igen. Det er vi utroligt taknemmelige for.”

”Henover vinteren har vi bl.a. arbejdet på detaljer i indretningen, og så har vi været i gang med diverse forårssysler, så vi snart kan blive klar til at åbne dørene igen. I køkkenet er vinteren ligeledes gået med forberedelser til den nye sæson. Der er blevet syltet, hengemt og udviklet nye retter til sommerens menuer.”

Corona-virus giver panderynker
På Svinkløv Badehotel er der også bekymring omkring corona-epidemien, men man håber fortsat at kunne slå dørene op til en ny sæson den 17. april, som planlagt:

”Nu hvor vi har lært det nye hus at kende og er mange erfaringer rigere, har vi om muligt glædet os mere end nogensinde til den forestående sæson. I skrivende stund står vi imidlertid i en verdensomspændende sundhedskrise, som allerede har haft fatale konsekvenser for mange af vores kolleger i branchen. For at passe bedst muligt på vores ansatte, har vi for nuværende valgt at sende dem hjem, for at følge regeringens og myndighedernes anvisninger. Som det ser ud nu, håber vi selvfølgelig meget på at kunne åbne som planlagt den 17. april 2020, men ud fra de restriktioner vi p.t. arbejder under, vil kun tiden vise, om det bliver en realitet.”

”Vi vil som altid gøre vores bedste for fortsat at skabe rammerne for nye skønne ferieminder for vores gæster. Vores ambition om dette, lever i den grad videre, men for nu er vi afventende og håbefulde.”