Jammerbugt Kommune søger flere podere nu

Foto: Jammerbugt Kommune

JOBANNONCE: Vi forventer i alt at ansætte ca. 30 podere i den nærmeste fremtid, og uddanner allerede i sidst i denne uge flere podere til folkeskolerne. Har du mod på at komme ud som poder på skolerne i Jammerbugt Kommune, kan du melde dig til jobbanken.

Du har nu muligheden for at gøre en forskel som poder. 

-- annonce ---


Jammerbugt Kommune har allerede udrullet en del af testindsatsen på skolerne i Jammerbugt Kommune igennem en samlet testenhed. I takt med den øgede genåbning af samfundet og skolerne forventes et stigende behov for test af elever og medarbejdere på kommunens institutioner. 

Hvis du har mod på at blive en del af det arbejde og komme ud som poder på skolerne i Jammerbugt Kommune har du nu mulighed for at melde dig til jobbanken.

Om dig

Du er imødekommende og har lyst til at arbejde med børn og unge. Derudover holder du orden i sagerne og arbejder struktureret. Der stilles ingen formelle krav, men kørekort og bil til rådighed er en forudsætning for at kunne besidde stillingen, da podeopgaven foregår forskellige steder i Jammerbugt Kommune.

Hvis du ønsker at give en hjælpende hånd

Vi modtager ansøgere løbende, og kontakter dig, når vi får brug for netop din hjælp.
Du vil forud for ansættelse gennemgå en grundig uddannelse, hvor du bliver sat godt ind i opgaven. Vi er på udkig efter nogen, der vil kunne starte oplæringen allerede i denne uge (torsdag i uge 10).

Arbejdstiden er i udgangspunktet 32 timer ugentligt, og du bliver aflønnet på individuelle vilkår med 160 kr. pr. time + pension (12,5 %).
Vær opmærksom på at sikre hos din a-kasse eller pensionskasse om lønnet arbejde kan påvirke din efterløn eller pension.

Der indhentes børneattest forud for ansættelsen.

Du kan søge stillingen her. (Klik på ‘søg stillingen’ nederst til højre på siden). 

Har du spørgsmål kontaktes leder af Testenheden Ellen Matthäi på telefon 41912357 eller mail emt@jammerbugt.dk eller administrativ medarbejder i Testenheden Kit Frederiksen tlf. 41912184 eller mail kfr@jammerbugt.dk.