Halvrimmen Borgerforening: Medlemmer skal på banen og deltage i generalforsamling

Peter Andersen Lundtoft. Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

– Vi anser ikke, at vi er i krise, men medlemmerne skal nu på banen og komme til generalforsamlingen, skriver Halvrimmen Borgerforening i en pressemeddelelse.

– Det er nu op til Borgerne/Medlemmerne i Halvrimmen og omegn til at bestemme, om vi stadig skal have en borgerforening i Halvrimmen. Og bestemme hvem der skal sidde i bestyrelsen.


Generalforsamlingen finder sted den 25. marts kl. 19.30 i ØAH Hallen. Allerede kl. 18.30 er der dog smørrebrød, øl og snaps.

Formand trækker sig fra bestyrelsen
Fire bestyrelsesmedlemmer er på valg ved generalforsamlingen, og derudover har formand Peter Andersen Lundtoft valgt at trække sig fra bestyrelsen pga. flytning til Arentsminde. Således synes han ikke, han skal stå i spidsen for borgerforeningen, når han ikke bor i Halvrimmen.

Peter Andersen Lundtoft fortsætter dog i Søpark-udvalget, der er et udvalg under Borgerforeningen. Søpark-udvalget kom ind under borgerforeningen i 2019 og består af seks frivillige borgere. Udvalget startede i 2003 og holder Jægerum Søpark pænt og rent samt udvikler området. Det nyeste tiltag er to shelterpladser, som opføres i 2020.

Aktiv forening med succes med arrangementer
Halvrimmen Borgerforening, der tæller 102 medlemmer, er en aktiv forening, der har succes med diverse arrangementer, bl.a. Fastelavn, Sankt Hans, Dilettant og flere andre aktiviteter samt samarbejder med øvrige foreninger i Halvrimmen.

Borgerforeningen råder også over flag alle, som ’Flagholdet’ opsætter til konfirmation og andre festlige lejligheder i byen.